Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay benimde başım ağrıyo yaa bende eşime pizza yapim dedim artan pidelerden istemedi normal hamurdan yap dedi bende o zmana pideler kalcak yapmıyorum dedim :dilcikar:
ay canım valla araya bayram girmesi biizm tedavi süreçlerini baya etkiledi benim regl kesin gecikir bende doktora gitmiycem evde zaten farlutalım söktürücüm var bayramda içip olup gitmeyi düşünüyorum zaten rahim filmini istiycme bakalım ne dicek CADIARZU
seninde hayırlısı olsun canım klomenmi kullandın ne durumda yumoşlar yerimseniben

kız sen delirdin mi,dr a gitmeden farlutal kullanma,ya bilmediğin halde hamileysen,yumurta olmamış görünebilir,yada spermler beklemiştir,illa yumurta günü mü olcak,sakın öyle bişey yapma.
ben menagon iğne kullanıyorum,klomenle olmadı,gerçi iğneylede olmadı,yani gebelik ama deniyoz işte,bu sefer son diyorum,oyuncak gibi oldu,git gel iğne vurdur,:hulya:işte,sonrada olmasın,artık bi sonrakine aşılamay geçerim heralde,dün akşam öyle düşündüm,belkkide değişir kararım,aslında ben bi kere karar verir ve uygularım ama kocişide dinlemem gerek bu konuda.

iğne derken canım nasıl iğne oluıyosun yumoş büyütmek içinmi
sen klomen kullanmışmıydın ki
ay fazlamı soru spruyorum nedir gece gece hiç çekilmiyorum eşimde çok konuşuyosun dedi zaten delikafadulden

beş defa klomen kullandım,ilkinde hiç oluşmadı,sonrakilerde oluştu ama döllenmedi keratalar.
iğneler bi üst kademe ilaç,belki yumurtalar daha kaliteli olur diye.inş.

kız sen delirdin mi,dr a gitmeden farlutal kullanma,ya bilmediğin halde hamileysen,yumurta olmamış görünebilir,yada spermler beklemiştir,illa yumurta günü mü olcak,sakın öyle bişey yapma.
ben menagon iğne kullanıyorum,klomenle olmadı,gerçi iğneylede olmadı,yani gebelik ama deniyoz işte,bu sefer son diyorum,oyuncak gibi oldu,git gel iğne vurdur,:hulya:işte,sonrada olmasın,artık bi sonrakine aşılamay geçerim heralde,dün akşam öyle düşündüm,belkkide değişir kararım,aslında ben bi kere karar verir ve uygularım ama kocişide dinlemem gerek bu konuda.

yok canım test yapıp öle içerim zati
aman o şans bana vurmaz canım 2 sene olcak olmadıda yumurtanın olmadığı çalışmanın hiç olmadığı ay mı olcak :delphin: tabi rabbim ol derse olur o ayrı ama görünen köyde kılavuz istemez die boşa dememişler sengözlerimebaksanab
canım klomenle yumoşun büyümemişmiydi bilmiyorumkismile
bende bi kere daha kullanıp rahim filminden sonra aşılamaya geçmeyi planlıyorum canım
allahım inşlhh daha fazla bekletmez bizleri :1no2:
aşılamyı nerde yaptırsam diye araştırmaya başladım bayramdan sonra ii bi araştırıp başlıycam tip bebek merkezinde :delphin:

ben soru sorulunca kızmam pek,vermek istemediğim cvabıda söylerim,ne soran kırılmalı,nede sorulan,neticede sormadan nasıl öğrencez birbirimizin sorunlarını değil mi?

aman o şans bana vurmaz canım 2 sene olcak olmadıda yumurtanın olmadığı çalışmanın hiç olmadığı ay mı olcak :delphin: tabi rabbim ol derse olur o ayrı ama görünen köyde kılavuz istemez die boşa dememişler sengözlerimebaksanab
bende bi kere daha kullanıp rahim filminden sonra aşılamaya geçmeyi planlıyorum canım
aşılamyı nerde yaptırsam diye araştırmaya başladım bayramdan sonra ii bi araştırıp başlıycam tip bebek merkezinde :delphin:

rabbim o günlere koymadan göndersin evlatlarımızı inş.

ayşencim sen istanbuldasın galiba... ben memorial ı tavsiye ederim sana... biz de tüp yapacaktık görüştük ben hastaneden ve doktorlarından çok memnun kaldım canım....

beş defa klomen kullandım,ilkinde hiç oluşmadı,sonrakilerde oluştu ama döllenmedi keratalar.
iğneler bi üst kademe ilaç,belki yumurtalar daha kaliteli olur diye.inş.

anladım canım hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
ya şu kaliteli işini nasıl anlıyolar akıl sır erdiremiyorum sempatiksalakcinni
benimde ilk oluştuğunda bişey dememişti doktorum
ikinci aydakinde çok kaliteli bi yumoş hadi bakalım inşlhh bu ay demişti ama yine fos çıktık tabi
bizim spermciklerde iş yok anacım bi kandıramadılar yumoşlarımızı
elleri boşmu geliyolar nedir düşüncesizler :dilcikar:

kızlar ben kaçıyorum,börek pişti,çayıda kociş kendi demlesin,ayakta durunca mideme vuruyo,gerçi oturuncada vuruyo ya,işte pişsin diye bejkledim,öpüyorum sizi.

ayşencim sen istanbuldasın galiba... ben memorial ı tavsiye ederim sana... biz de tüp yapacaktık görüştük ben hastaneden ve doktorlarından çok memnun kaldım canım....

canım orayı baya pahalı die biliyorum ben
bilmiyorumkismile birde bana çokda yakın değil
bana çok yakın umut tüp bebek var orayla bi görişim diyorum bakalım bilmiyorumkismile

anladım canım hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
ya şu kaliteli işini nasıl anlıyolar akıl sır erdiremiyorum sempatiksalakcinni
benimde ilk oluştuğunda bişey dememişti doktorum
ikinci aydakinde çok kaliteli bi yumoş hadi bakalım inşlhh bu ay demişti ama yine fos çıktık tabi
bizim spermciklerde iş yok anacım bi kandıramadılar yumoşlarımızı
elleri boşmu geliyolar nedir düşüncesizler :dilcikar:

santimine bakarsan benimkide çok kaliteli,kocaman oluyo,ama ellerine almadan anlayamıyolar kalitesini,illa ellicekler,yani ancak tüp bebekte seçebişliyolar,ben aşılamay o yüzden istemiyorum zaten bana bi faydası olmicak,devleti memnun etcem,bana izin versin diye.:mymeka:

ŞenizŞenizŞeniz
oruç tutamıcam için,bana hayırlı sahurlar değil,ama size hayırlı sahurlar tuğçe,ayşen ve topicin diğer güzelleri.

canım orayı baya pahalı die biliyorum ben
bilmiyorumkismile birde bana çokda yakın değil
bana çok yakın umut tüp bebek var orayla bi görişim diyorum bakalım bilmiyorumkismile

evet memorial biraz pahalı...ama bence değiyor gerçekten çok ilgililer ve başarı oranları da epey yüksekmiş.... umutu da duymuştum orasını da tavsiye etmişlerdi bana... burdaki doktorum gönderdi memoriala umutu da o demişti... burda çokkişiden duydum umutu da... aman inşallah oralara gitmeye de hiç gerek kalmaz canım yaaa....

Back
X