Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuazcım her katarda varmı acaab
onu bilmiyorum cnm ama bi siteden buldum,hani v... hayatın kendisi o diyorr:) yine de sormak lazım,belki istersen getirtebilirler..
slm arkadaşlar benide listeye eklermisiniz regl tarihim 20 eylül hayırlısıyla bebişlrimize kavuşuruz inş.
hoşgeldin cnmm,boncuk geldiği zaman ekler listeye seni...

samyelim ayy canım benim Rabbim versin tez vakitte unuttursun sana acılrını pardon güzelim yaa sordum bide canını sıktım

selam kızlar yıkıldım resmen çok moralim bozuk
senam canım arkadaşım bebişlerini kaybetmiş ALLAHIM sabır versin mafoldumbenmafoldumben

kkda sorun var galiba zaten bende fazla kalamıycam çok işim var ve benim 5,5 da evden çıkmam gerek .iftara gidicez bugünde .
NANELİŞEKER uğramış ama geçmişi okumayınca hiçbişey demedi galiba kızlar onunla karşılaşan olursa birzahmet sorsun yaa bugece yapalım duayı .yani böyle olmuyo .canlarım nanelişekere mutlaka sorun okeymi .
BONCUĞUM doktora gitmişsin demek yanılmamışsın sağlık olsun adetle gidecek inşallah .seni çok pozitif gördüm ve mutlu oldum hep böyle ol .enkısa zamanda gelsin bebişin.

kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın işim çok kalamıycam
buarada TUTİŞİM dua ayetel kürsiydi yani sen üstüne alınma yasinleri daha biçok kişi bitirmedi .rahat ol kuzum .benim bahsettiğim ayetel kürsiler :3:

DERDAM buarada derinim okuyamadan adet olmuş çokda üzülmüş .onu istersen bana yaz canım 3 taneydi

kkda sorun var galiba zaten bende fazla kalamıycam çok işim var ve benim 5,5 da evden çıkmam gerek .iftara gidicez bugünde .
NANELİŞEKER uğramış ama geçmişi okumayınca hiçbişey demedi galiba kızlar onunla karşılaşan olursa birzahmet sorsun yaa bugece yapalım duayı .yani böyle olmuyo .canlarım nanelişekere mutlaka sorun okeymi .
BONCUĞUM doktora gitmişsin demek yanılmamışsın sağlık olsun adetle gidecek inşallah .seni çok pozitif gördüm ve mutlu oldum hep böyle ol .enkısa zamanda gelsin bebişin.

kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın işim çok kalamıycam
buarada TUTİŞİM dua ayetel kürsiydi yani sen üstüne alınma yasinleri daha biçok kişi bitirmedi .rahat ol kuzum .benim bahsettiğim ayetel kürsiler :3:

DERDAM buarada derinim okuyamadan adet olmuş çokda üzülmüş .onu istersen bana yaz canım 3 taneydi

tamam canım,bu arada ben karşılaşırsam sorarım aklımda...
bak ben boncuğu okumuştum ama yazmamışım,boncukum nur topu gibi kist hee ::)
cnm tedavin hayırlı olsun,bu arada istersen soğan kürü de yap bende başlıcam bugun nasip olursa...

Back
X