Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bersuuu, derdanur, papatya5534, tugcal, turkuaz toptan hoşgeldiniz diyecemde kimseden ses çıkmıyo

canım tahlil sonucundaki referans değerlerine göre mi öyle

evet canım.normalde olması gereken rakam yanlarında yazıyoya ona baktım.sonra internetten okutum yumurtlamayı engelleyici sebeb diyo yazıyo ya herhalde benim yumoşlar o yüzden mi büymüyo bilmiyorum

cnm doktorun vereceği ilcı kullandığın zaman değerin düşer hemen çok fark yok ref aralığıyla arasında
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız???opuyorumnanaktan
iyi akşamlar tugcal hoşgeldinn
gece gelemezsem herkese selamm

bu arada halenin duası yapıldımı

şimdi kime okunuyoo bilen varmıı

dua yapılmadı canım,kızlar gelmedi daha bnm şansımada... sanırım naneli şekere okunacak dua,ya bu arada naneli şeker gelip gitti mi duayı okudu mu hale nin bilen var mı kızlar ebrar sorarsınız demişti

iyiz tatlım hoşgeldin sen nasılsın

hoşbulduk tatlım iyiyim nolsun...misafirim vardı gönderdim kocişi de yatırdım rahatım artıkın....

gece gelemezsem herkese selamm

bu arada halenin duası yapıldımı

şimdi kime okunuyoo bilen varmıı
canım halenin duası yapılmadı... ebrar gelince sorarız bir eksiğimiz vardı galiba heber vermeyen....

bersuuu, derdanur, papatya5534, tugcal, turkuaz toptan hoşgeldiniz diyecemde kimseden ses çıkmıyo

ben geçmişteydim canım yaaa sormuşsun ya hsg için 4 saat öncesinden bişey yemeden git su bile içme... bana doktorum öyle demişti... hayırlı haberlerle dön inşallah....

turkuazcım canım bitirince haber verrisin dimi balım unutma eğer diğer kızlarda bitirise yarın gece yaparız duasını

derda neyse önemli değil affettim anım kızlar ya bide hsg den sonra o sıvı noluyo yanımızda pedmi götürelim yoksa geri alıyolarmı sıvıyı

Back
X