herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız???opuyorumnanaktan
iyiz tatlım hoşgeldin sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız???opuyorumnanaktan
canım tahlil sonucundaki referans değerlerine göre mi öyle
evet canım.normalde olması gereken rakam yanlarında yazıyoya ona baktım.sonra internetten okutum yumurtlamayı engelleyici sebeb diyo yazıyo ya herhalde benim yumoşlar o yüzden mi büymüyo bilmiyorum
cnm doktorun vereceği ilcı kullandığın zaman değerin düşer hemen çok fark yok ref aralığıyla arasında
iyi akşamlar tugcal hoşgeldinnherkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız???opuyorumnanaktan
gece gelemezsem herkese selamm
bu arada halenin duası yapıldımı
şimdi kime okunuyoo bilen varmıı
dua yapılmadı canım,kızlar gelmedi daha bnm şansımada... sanırım naneli şekere okunacak dua,ya bu arada naneli şeker gelip gitti mi duayı okudu mu hale nin bilen var mı kızlar ebrar sorarsınız demişti
bersuuu, derdanur, papatya5534, tugcal, turkuaz toptan hoşgeldiniz diyecemde kimseden ses çıkmıyo
iyiz tatlım hoşgeldin sen nasılsın
canım halenin duası yapılmadı... ebrar gelince sorarız bir eksiğimiz vardı galiba heber vermeyen....gece gelemezsem herkese selamm
bu arada halenin duası yapıldımı
şimdi kime okunuyoo bilen varmıı
bersuuu, derdanur, papatya5534, tugcal, turkuaz toptan hoşgeldiniz diyecemde kimseden ses çıkmıyo
canım yarın biter,izinliyim 3tane kaldı zaten...hoışbuldum kzılare nabersiniz turkuazcım canım ebraarın yasini ne zamn bitirebilirsin
hoşgeldin aleynam... nasılsın canım???selam
kizlar napiyonuzzzz
ben
deldimmm.mmmmm.