Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben geldimmmmm :3:
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, ..yeliz..+, azraperi34+, birsen29+, derdanur+, EsReDmAaL, tugcal+, ugurboncugum+

herkese selam canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah

ebrarıom hoşgeldim... geçmiş olsun ayrıca misafirler gitti heralde.... zemuszemus

ya valla şimdi bende sana dicektim ki slm verdim neden almadın dicektim
es geçmedim gülüm sen benim slm mımı aldınmı göremedim valla kusura bakma

ayyy ben mi görmedim canım kusura bakma.... hehe biz senle neden böyleyiz ayol birbirimizi göremeyos hep....olumunekankayizsmile

yelizim naber kuzum ?
ya tefriciye bittimi duasını yapalım onunda bide okuyanlardan ricam iki rekat namaz kılarlarsa çok mutlu olurum .aslında yarın cuma tam sela vaktinde yapalım duasını olmazmı

birsenim,yelizim,tuğçem saolun hoşbuldsum
evet misafirler gitti mutfağı halledip koştum buraya
naaptınız ben yokken bakıyım

geçmiş olsun birsencim film temiz çıkmışş filmdden sonra hamişlik kolaylaşıyo diyolar inşallah seninde öle olurr

bu arada bende hala adet olmadımm ama tabe hamilelikle illgili bi umudumm yokk en son muayenede yumoş büyümemişti .(
ama neden adet olmadımm onu anlayamadımm yarında olmazsamm doktora ararımm artıkınn

KARDELOŞUM saol kuzumm bugünü atlattım darısı pazara
asıl zor olan ogün kocişimin ailesi gelcekde :2:
buarada listeyi hazırlıycam 13 tane yazarım ağzına sağlık kuzum

yelizim naber kuzum ?
ya tefriciye bittimi duasını yapalım onunda bide okuyanlardan ricam iki rekat namaz kılarlarsa çok mutlu olurum .aslında yarın cuma tam sela vaktinde yapalım duasını olmazmı

hee bende onu dicektim... bugün kıldım ben aklıma geldi... sen benden önce dedin... bence de okyyanlar kılarsa daha iyi olur.... yarında duası olur tam olur inşallah....

yok okuyamadımm ebrarımm ben okuyuyayımm hemen şimdii bana biraz müsade o halde kzuumm

iyi diyelim iyi olalımm ebraımm adet olmadımm hala canımm biraz ona sıkkın

EBRAR İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR_10____BİTTİ
KARDELEN_5____BİTTİ
EBRAR_6_____BİTTİ
TUGCAL_2______BİTTİ
BESUUU_3_____BİTTİ
UĞURBONCUĞUM_3_____BİTTİ
TURKUAZ_5___BİTTİ
ALEYNA_3_____BİTTİ
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
PORTAKAL SUYU_1
kızlar liste tamamlandı lütfen bitirenler haber vaersinler oldumu canlarımopuyorumnanaktan

84 tane okuyacağım dimi ebrarımm

bu arada misafirlerin varmışş canım yorulmusunn geçmişi okumadığımm içinn yazılanlara göre konusuyorum taksit taksit :1:

derdam ezgi şey yazmıştı ben okurum bitti yazabilirsin okumuştur mutlaka
benimkide bitti kuzum zaten yazmışsın saol ellerin dert görmesin

Back
X