Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Ebrar canım duayı bitirdim ayetel kürsiyi..Bu arada adet olmadım hale salı günü kanda baktırcam hadi Allaha emanet olun görüşmek üzere

inşallah hamiledirsin arkadaşım...yarını niye bakliyorsun bugün git yaptır...ayyyyyy ben olsam duramam...hemenik yaptırırım...:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

TURKUAZ sen nasılsın ...neler yapıyorsun...gece geldim kimseciklei bulamadım..şimdide öyle herkes anlaşmalı galiba...

canım vallA süper oluyo tavsiye ederim kocişin geldimi gidin yaa
ramazanın maneviyatı herzaman olmuyo malesef insanın gözleri yaşarıyo eyüp sultan çok başka biyer <.düşünüyorum orası öyleyse kabe nasıldır?oranın maneviyatı yani
ay canım allah kavuştursun malesef öyle yaza gelince kimse hiçbişeyden ödün vermedi ramazan değil sanki

ah ah tutişim sorma çok ağırlardı bittim inanki
ya 12 büyük 5 tanede küçük vardı ama büyüklere bedellerdi ay benmi tahammülsüz oldum nedir çocukların sesini hiç kaldıramıyorum .hatta çok çocuk olunca inan çocuk mevzusunu kafamdan tamamen atıyorum lülülülülülülülülülülülü
buarada senide çıldırtmışlar sıkma canını terbiyesizler yüzünden
geçen sene bi pazar günü gitmiştik eyüp sultana iftara kalabalık ama iğne atacak yer yok yani ama çok güzel geçmişti:)niyetlendim inşaallah nasip olur ramazan bitmeden

canlar benim adet bi tuhaf
cuma bi damla
cumartesi hiç yoktu
bugün de bir iki damla şeklinde hepten menopoza giirdim sanırsamm .(
bugün 1 saat sağ kasığıma bıçak sapladılar sanki
yarın hastane açık olurmu acep bi giderdimm ne veriyosa versin sökülsün bari adett
yelizim acaba yumoşun geç büyüyüp çatladı da oldu mu bu sefer yaa:)
inşaallah olmuştur kuzuuu:lepi:

farketmessin,çünkü pınar sen aleyna ve ebroşla konuşuyo,bizden biri bişey yazdığında,kırk yılın başı,cevap verirse veriyo,ondan etmemişindir.
ammaann vermesinler cevap kardeloş boşverr,bnmde gözüme çarptı bişe ama herhalde görmedi dedim ama bu başka biri du bi inceleme yapayımzemuszemus
neler yapmadımki canlar artıkın geçmez bu geldi ya bi
kardelenmim ben hastayım ya üşendim valla
derinim saol canım sanada gülü gülü görüşürüz
geçmiş olsun kuzum geçmedi mi hala yaa,kız kardeşimde şuan aynı saf zeytinyağı varsa içebilirsin birde kardeloş ve eboşun dediğini annem bize ılık sütle yapardı,içine karabiber ve balolumunekankayizsmile

ya öylede güle güle demekten yorulduk bizde
bütün enerjimizi aldınız kaydirigubbakcemile3

ya sorma yelizim hayal gibiydi
öyle kalabalıktıki sadece elimde biçorba içtim onu hatırlıyorum
kimsede demediki sen yemedin ooruçlusunalsanaalsanasmile
ay kuzuum aç mı kaldın senn,misafit ağırlayınca öyle oluyor malesef olsun ama sevabı yeter sana :)dimiii

mutfak oda arasındayım canlarımm
kociş tost yapıyooo :1:
maşallah kıss ne güzelll

Ebrar canım duayı bitirdim ayetel kürsiyi..Bu arada adet olmadım hale salı günü kanda baktırcam hadi Allaha emanet olun görüşmek üzere
hayırlı haberlerle gel canımm
Günaydın kızlar nasılsınız bu gün
günaydın canımm

hayırlı sabahlar kızlar
zafer bayramınız kutlu olsun sositososito
sağol canım seninde:)turkbayragi

kızlar sonra görüşürz inşaallah, bugün amcam için mevlit okutuyoruz oraya gitmem lazım.
öpüyorum hepinizi görüşürz inşaallah
Allah kabul etsin canım
TURKUAZ sen nasılsın ...neler yapıyorsun...gece geldim kimseciklei bulamadım..şimdide öyle herkes anlaşmalı galiba...

günaydın canım geçmişe bakıyordum,biliyorsun bizim kızlarr çok kaynatıyor gece okumakla bitmiyor:olmaz:
sen gelmişin onlar çıkmış sanırım,Eyüp sultan'a gitmişsin ne güzl ya bnmde niyetim var nasip olursa

biri varya elimde kalıcak ramazan da insan insana yapar mı bunu,çoluk çocukla uğraşıyorum işe bak yaaaaaamafoldumben
stres yok kızım ya ben her zman dedi sakinim allahım şeytana uydurma beni de bak ne işe yarıyo :kedi: kız gene kimse yok hadi bana acımıyosunuz mercimege acıyın he benim yüzümden oda yoruluyo :roflol: okadar yok geldik açtık pc gene kimsecikler yok he alsanaalsanasmile niden bir allahın kulu yok be mafoldumben kafayı yicanm ben burda he kız bu kızlar çok fena arkadasım bıraktı sabah 8 de şimdiye kadar anamı aglattılar he ikizler bide kız 2 taneler yani allah sabır versin annesine ne deyim ah bir 7 olsada bu kabustan kurtulsam he aralarında kaldım he çok kavga ediyolar bir yerde durmuyolar he kız çocukları çok severim ama bunlar kabus vallahı delikafaduldendelikafadulden kız sabır taşı diye buna diyolar galibaeyvahedigeldismile:kedi:

kızım seve seve bakıcamda ben devamlı yatan biriyim yasak ayakta durmam peşlerinde koşmaktan zefil oldum he başka zaman olsa agır gelmezdide bide bebek olunca zor oluyomuş ya kız bana akıl verim bunları nasıl dize getiririm ben ya annecimmmm yardım et :kedi:

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1
EZGİM EZ-----------2
kızlar 6 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

Back
X