Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar bugün amcam için mevlit okuttuk hepiniz için dua ettim hayırlısıyla Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi versin. yarında iftar verip hatim okunacak yarında inş dua edeceğim sizlere
hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün canlarımmm

canım arkadaşım sag olasın senden başkası şarkı armagan etmiyo zaten sen böyle yazdıkça gülmekten mercimek zıplıyo he içimde sag olasın sen beni güldürdün rabbimde senin yüzünü güldürsün he şarkıları bekliyorum he unutma:roflol::roflol::roflol::roflol:

aminnn canımmm Rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün :Saruboceq:

kızlar bugün amcam için mevlit okuttuk hepiniz için dua ettim hayırlısıyla Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi versin. yarında iftar verip hatim okunacak yarında inş dua edeceğim sizlere
hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün canlarımmm

allah kabul etsin canım.inşallah duaların kabul olurda tez zamanda hepimizin yüzü güler...

saol ebrarım... hem hastalığım bitti hem de gebelik yasağı kalktı bu ay.... kırmızlar bitince balıkesir de başka bir doktora gidicem... bir arkadaşım travsiye etti... sorunlu gebelik geçirenlerde iyiymiş diye... bakalım bir muayene etsin durumumuzu anlataım ne diyecek... şimdi sadece folic asit kullanıyorum... belki coaspin falan da verir... gerçi bende pıhtılaşma da yok ama bilmiyorum ki... yeni doktorla yeniden başlıcaz bakalım bu ay... neler gösterecek Rabbim bilmiyorum... içimde korku var biraz yine sorun olacak diye... inşallah olmaz....:Saruboceq:

tugcalcım meraba canım nasılsın.bu arada bendede yok pırtılaşma ama banada coraspin verdi geçen gittiğimde bide vajinal jel verdi.bebeğin tutunması içinmiş..

iyiyim papatyacım senden naber??? bana da önceki gebelikte vermişti canım hem coraspin hemde jel... bilmiyorum bakalım bu ay verir mi... gerçi tüp bebek için gittiğimiz istanbul daki doktorumuz folicten başka bişey kullanma gerek yok dedi... söylicem burdaki doktora da... gereksizse ilaç kullanmayım bosu bosuna... sen tedaviye mi başlıcaksın canım... kusura bakma geçmişi tam okuyamadım da... malum baya kaynatmışsınız...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyim canım, bugün sabahan beri çok başım ağrıyordu. hatta midem çok bulandı,ara ara üşüme geldi. üşüttüm galiba biraz..

sen nasılsın. kızlar 12 den sonra gelmeye başlarlar canım...

geçmiş olsun canım bende daha yeni atlattım.... salgın var herkes hasta... havalardan heralde... bol bol dinlen başka geçmiyo...

yok canım... benim son düşüğümden sonra 6 ay bekleme sürem vardı... buayki kırmızlar geldi bakalım bitince başlıcaz çalışmalara...3 düşüğüm var benim... eğer yine sorun olursa o zaman tüp bebek düşünücez.... sende durumlar neydi... kusura bakma bazen karışabiliyor....

düşüklerin sebebi ne canım. benimde 2 bebeğimi 6 aylıkken erken doğumla kaybettim. bende rahimağzı gevşekliği var. hamile kalırsam 3.ayda serklaj atılacak,ama bende pco da hamile kalmam çok zor. 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı. doktor değiştirdim bu ay reglin gelmesini bekliyorum. 12 eylül regl tarihim. bakalım hayırlısı canım.

sevtunum kuzum ya çok yordun kendini ondan mercimekte yorulmuştur demek çikolata ile kandıramadın he bebişikaydirigubbakcemile3 tatlı bişeler yemeye çalış canım
Allah ikiz,üçüz annelerine güç versin,sabır versin yaa zordur eminimm
tugcalım hoşgeldin kuzu,Allah bozmasın canım ne güzel moralin yüksek maşaallah saba inşaallah bu doktor hayırlı gelir de sana bebişin gelir yaa
azra girmiyor ne zamandır birde zeynep gelmiyor hiç haberi olan var mı?
samyelim geçmiş olsun,akşama doğru yazmıştım sana naber diye ama cevap vermedin:kedi:
bi kaç kere daha böyle olduakannehir
papatya naber canım..

ee kızlar nasılsınız bakalım...Şeniz

Back
X