ilk gelene lolipop vercem he öpücem nanaklarındanŞeniz
ben geldiimmmmmm :teytey:
eee hani lolipooppppp nerde :icecream:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gelene lolipop vercem he öpücem nanaklarındanŞeniz
canım arkadaşım sag olasın senden başkası şarkı armagan etmiyo zaten sen böyle yazdıkça gülmekten mercimek zıplıyo he içimde sag olasın sen beni güldürdün rabbimde senin yüzünü güldürsün he şarkıları bekliyorum he unutma:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bugün amcam için mevlit okuttuk hepiniz için dua ettim hayırlısıyla Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi versin. yarında iftar verip hatim okunacak yarında inş dua edeceğim sizlere
hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün canlarımmm
saol ebrarım... hem hastalığım bitti hem de gebelik yasağı kalktı bu ay.... kırmızlar bitince balıkesir de başka bir doktora gidicem... bir arkadaşım travsiye etti... sorunlu gebelik geçirenlerde iyiymiş diye... bakalım bir muayene etsin durumumuzu anlataım ne diyecek... şimdi sadece folic asit kullanıyorum... belki coaspin falan da verir... gerçi bende pıhtılaşma da yok ama bilmiyorum ki... yeni doktorla yeniden başlıcaz bakalım bu ay... neler gösterecek Rabbim bilmiyorum... içimde korku var biraz yine sorun olacak diye... inşallah olmaz....:Saruboceq: