Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ooo gelip bi bakayım dedim n güzel bi haber varr
mızmızcım hayırlı olsun canım inş ikiyede katlanır annesine sıkıca tutunur minik yegenimiz inşşsositosositosositososito:lepi:

mız mızcım tebrik ederim canım inşallah değerin katlanır allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

ooo gelip bi bakayım dedim n güzel bi haber varr
mızmızcım hayırlı olsun canım inş ikiyede katlanır annesine sıkıca tutunur minik yegenimiz inşşsositosositosositososito:lepi:

tesekkur ederım bersucum gokceranacım

kızlar ya ben cuma yaptım bellı belırsız cıktı
dun yapınca penbe bırden belırdı ya bu demek oluyorkı buyuo yanı kotu bırsey yok demı

ılkıde degerlerım yukselmedı ya korkuyorum

adaşım canım tebrik ediyorum canım rabbim tammanına erd,rsin inşallah
korkma canım hayırlısıyla herşey yolunda gidecek allahın izniyle
ohh be şeytanın bacağını kırdıkmı ne
darısı bizlere isteyen dileyen herkesin başına inşallahhhh

canım mız mız Allahım dualarını kabul etti bebişin hayırlı olsun umarım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin kızlar hepinize iyigeceler bu ara giremiyom kusura bakmayın byee

kız ben gene yazıyorum ben okuyorum he bu durumdan sıklımaya başladım haberiniz olsun kız nerdesiniz bebeler yawww:çok üzgünüm::oklava:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
canim bende adet oldum bir sonraki adet tarihim 28 eylül hayirlisiyla bende hamilelik haberi veririm ins

kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler

sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm

sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim rabbim saglikli hamilelik saglikli bebek nasp etsin ins gözünaydin dariisi hepimizin basina

seydam topicde muhabbet kazanı kaynıyo valla hele gece çenemiz düşüyo kaldıramayoruz kaydirigubbakcemile3
canım püyorum seni şimdi çıkmam gerek biraz KURAN okudum namazımıda kılıp annamlere gidiem çok öptüm
ayy evet canim bende uzun kalamiyorum katilmak istiyorum ama bi girip gecmisi okuyup cikiyorum iste ancak okadar vakit buluyorum allah kabul etsin canim bende öpüyorum

selamm canlarım ben geldimm

iyi bi haber yok ama çok şükür kötü bi haberde yok
bu ay cyclo kullan dedi doktor 2 3 tane folik var yine
hatta sanırım doktorda bi an şüphelendi bebekten rahmime baktı ince şu anda dedi
bebek olsa kalınlaşırdı biliyosunuzz

maşallah yelizcim bu da güzel bir gelişme senin için... inşallah önmüzdeki ay beraber hamiş kalırız canım.....

kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr

olsun halem hayırlısı böyleymiş... canım adet söktürücü ilaç yerine papatya çayı kullan... benim de gecikmem olmuştu 2 gün içtim geldi hemen... ilaçlar bildiğim kadarıyla adet düzensizliği ve kiste neden oluyormuş çünkü....

yauwww kimseyi göremiyom kim var kim yok belli değil... topic olarak görünmez olmuşusuz....delikafadulden
neyse kocişle çay içem de gelirim bakarım yine size....:kahve:

amanınnnn kimseler yok galiba... yoksa burdasınız da benden mi saklanıyonuz.... :çok üzgünüm::uhm: mafoldumben
neyse yauww ben de gidiyom zaten çok uykum var bu akşam... yatayım bu gece sahura kalkınca belki gelmiş olursunuz.... bilmiyorumkismile

--------------------------------------------------------------------------------

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2
kızlar liste tamamlandı kadir gecesi duasını yapıcazopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm kzlar nasılsınız ben iyi sayılırım doktora gittim bağdemciklerim çok miltihaplanmış bisürü hap verdi
MIZMIZ HAMİLEYNİŞ ÇOK TEBRİKLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay gene kimse görünmüyo,bütün hayaletlere iyi geceler madem,ne dim.
derdacım,ben azranın yasini şerifi okudum canım,yazmıştım,görmemişin sanırım.

sağol kuzummm,tamam canım hatırlat sen
inş hale ile yelizden de güzel hbrler gelir yaa:)

selam canım hoşgeldin,sende mi anne olmak istiyorsun?
canım derdam görmüş zaten çok saol
buarada birsen içinde 30 tane ayetel kürsi yazdım okursun değilmi kuzum opuyorumnanaktan
selamm canlarım ben geldimm

iyi bi haber yok ama çok şükür kötü bi haberde yok
bu ay cyclo kullan dedi doktor 2 3 tane folik var yine
hatta sanırım doktorda bi an şüphelendi bebekten rahmime baktı ince şu anda dedi
bebek olsa kalınlaşırdı biliyosunuzz
canım ay çok sevindim yaa hadi inşallah tedaviye bile gerek kalmadan olucak kuzum
allahım güldürsün yüzünü buda çok güzel gelişme datlum opuyorumnanaktan
kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
canım yaa sakın moralini bozma herşeyde vardır birhayır dur bakalım gün doğmadan neler doğar opuyorumnanaktan
yenı ev yenı bebek dedın dedın oldu sekerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa tesekkur ederım cnm darısı sıze ınsallah yaaaaaaaaaaaaa
evet yaa dedim dedim çok şükür hamişsin canım
allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
kızlar,kimseyi göremiyorum,sorun kk den mi kaynaklanıyo acaba?:uhm:
mızmız çok sevindim,inş.değerin yükselir,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:ecrin_bebek:
turkuazım gözün aydın,kocişin gelmiş.nerdeydi onuda bilmiyom gerçi,merak ta ettim.bayanssulusmile
mehtap,topivcimize hoş geldin,zaten özeldende soruna cvp verdim,burdanda sohbet ederiz gene inş.vereliniortak:
halecim,belki rahim hamileliğe alıştırma yapıyodur canım,ondan gecikmişindir.:teselli:
yelizcim,folikül olması çok güzel,çok sevindim,yakında sende hamile olcaksın inş.hihoyyyt
kızlar herkeze yazamadım,kusura bakmayın.opuyorumnanaktan
eboşum sana soru sorcaktım,ama ne sorcaktın diye yazmamışın,hiç mi merak etmedin kız.:umursamaz:
canım ya demekki gözümden kaçmış kusuruma bakma geçmiş çok birikince olabiliyo böyle şeyler hayırdır inşallah geç olmasa arardımda boshayallersmile
eruşun ben birsenin duasını bitirdim 30 tane Allah kabul etsin mevlam tez zamanda meleğine kavuşur inşAllah
canım ağzına sağlık çok saol ben güya sana özel mesaj atıcaktım ama sen görüp okumuşsun bile ya ramazan çok telaşlı geçiyo artık kusuruma bakmayın
canim bende adet oldum bir sonraki adet tarihim 28 eylül hayirlisiyla bende hamilelik haberi veririm ins

ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim rabbim saglikli hamilelik saglikli bebek nasp etsin ins gözünaydin dariisi hepimizin basina

ayy evet canim bende uzun kalamiyorum katilmak istiyorum ama bi girip gecmisi okuyup cikiyorum iste ancak okadar vakit buluyorum allah kabul etsin canim bende öpüyorum
canım ben boncuğa ileticem inşallah yeni tarihini
inşallah vaktin olunca sende katılırsın muhabbete allaha emanet ol çok öptüm
gelişmelerden haberdar et bizi
yauwww kimseyi göremiyom kim var kim yok belli değil... topic olarak görünmez olmuşusuz....delikafadulden
neyse kocişle çay içem de gelirim bakarım yine size....:kahve:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşuma gitti yav geçmişi rahat rahat okudum :jeyyar:
naber kuzu

Back
X