Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mız mızcım tebrik ederim canım inşallah değerin katlanır allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:sm_cool::teytey::teytey::teytey:
ooo gelip bi bakayım dedim n güzel bi haber varr
mızmızcım hayırlı olsun canım inş ikiyede katlanır annesine sıkıca tutunur minik yegenimiz inşşsositosositosositososito:lepi:
canim bende adet oldum bir sonraki adet tarihim 28 eylül hayirlisiyla bende hamilelik haberi veririm ins![]()
![]()
![]()
HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
![]()
![]()
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
![]()
![]()
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS
![]()
![]()
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
![]()
![]()
![]()
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL
![]()
![]()
HAMıŞLERıMıZ
![]()
![]()
![]()
MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim rabbim saglikli hamilelik saglikli bebek nasp etsin ins gözünaydin dariisi hepimizin basinakızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler
sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ayy evet canim bende uzun kalamiyorum katilmak istiyorum ama bi girip gecmisi okuyup cikiyorum iste ancak okadar vakit buluyorum allah kabul etsin canim bende öpüyorumseydam topicde muhabbet kazanı kaynıyo valla hele gece çenemiz düşüyo kaldıramayoruz kaydirigubbakcemile3
canım püyorum seni şimdi çıkmam gerek biraz KURAN okudum namazımıda kılıp annamlere gidiem çok öptüm
selamm canlarım ben geldimm
iyi bi haber yok ama çok şükür kötü bi haberde yok
bu ay cyclo kullan dedi doktor 2 3 tane folik var yine
hatta sanırım doktorda bi an şüphelendi bebekten rahmime baktı ince şu anda dedi
bebek olsa kalınlaşırdı biliyosunuzz
kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
canım derdam görmüş zaten çok saolsağol kuzummm,tamam canım hatırlat sen
inş hale ile yelizden de güzel hbrler gelir yaa:)
selam canım hoşgeldin,sende mi anne olmak istiyorsun?
canım ay çok sevindim yaa hadi inşallah tedaviye bile gerek kalmadan olucak kuzumselamm canlarım ben geldimm
iyi bi haber yok ama çok şükür kötü bi haberde yok
bu ay cyclo kullan dedi doktor 2 3 tane folik var yine
hatta sanırım doktorda bi an şüphelendi bebekten rahmime baktı ince şu anda dedi
bebek olsa kalınlaşırdı biliyosunuzz
canım yaa sakın moralini bozma herşeyde vardır birhayır dur bakalım gün doğmadan neler doğar opuyorumnanaktankızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
evet yaa dedim dedim çok şükür hamişsin canımyenı ev yenı bebek dedın dedın oldu sekerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa tesekkur ederım cnm darısı sıze ınsallah yaaaaaaaaaaaaa
canım ya demekki gözümden kaçmış kusuruma bakma geçmiş çok birikince olabiliyo böyle şeyler hayırdır inşallah geç olmasa arardımda boshayallersmilekızlar,kimseyi göremiyorum,sorun kk den mi kaynaklanıyo acaba?:uhm:
mızmız çok sevindim,inş.değerin yükselir,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:ecrin_bebek:
turkuazım gözün aydın,kocişin gelmiş.nerdeydi onuda bilmiyom gerçi,merak ta ettim.bayanssulusmile
mehtap,topivcimize hoş geldin,zaten özeldende soruna cvp verdim,burdanda sohbet ederiz gene inş.vereliniortak:
halecim,belki rahim hamileliğe alıştırma yapıyodur canım,ondan gecikmişindir.:teselli:
yelizcim,folikül olması çok güzel,çok sevindim,yakında sende hamile olcaksın inş.hihoyyyt
kızlar herkeze yazamadım,kusura bakmayın.opuyorumnanaktan
eboşum sana soru sorcaktım,ama ne sorcaktın diye yazmamışın,hiç mi merak etmedin kız.:umursamaz:
canım ağzına sağlık çok saol ben güya sana özel mesaj atıcaktım ama sen görüp okumuşsun bile ya ramazan çok telaşlı geçiyo artık kusuruma bakmayıneruşun ben birsenin duasını bitirdim 30 tane Allah kabul etsin mevlam tez zamanda meleğine kavuşur inşAllah
canım ben boncuğa ileticem inşallah yeni tarihinicanim bende adet oldum bir sonraki adet tarihim 28 eylül hayirlisiyla bende hamilelik haberi veririm ins
ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canim rabbim saglikli hamilelik saglikli bebek nasp etsin ins gözünaydin dariisi hepimizin basina
ayy evet canim bende uzun kalamiyorum katilmak istiyorum ama bi girip gecmisi okuyup cikiyorum iste ancak okadar vakit buluyorum allah kabul etsin canim bende öpüyorum
yauwww kimseyi göremiyom kim var kim yok belli değil... topic olarak görünmez olmuşusuz....delikafadulden
neyse kocişle çay içem de gelirim bakarım yine size....![]()