Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EBRAR merhaba arkadaşım...hangi duayı okuyorsunuz....inşallah besmele ile açtığın bu topikte hepimizi hamile listesine alırsın....
DERDAM ,KARDELOŞUM SELAM KIZLAR
KARDELENİM sitemmi ediyosun anlıyamadım ama sende yazdığımı görmedin galiba .önemli bişey olduğu müddetce niye kızayımki .galiba yine alıngansın buara
DERDAM çok geçmiş olsun iyi etmişsin doktora gitmekle
canım cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin İNŞALLAHebrarcım turkuazım samyelim ...ben geldim canlarım. Çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyorum biliyorum, bugün ilk kez vaktim oldu bir bakayım kızlara dedim. Günlerdir aklımdasınız. Kötü günler geçirdim bu arada. Zehirli guatrım vardı biliyosunuz proypcil kullanmaya başlamıştım endokrinoloji prof. e gitmiştim bunun için. 17 gün ilaç bende inanılmaz boyutlarda yan etki yaptı. Tüm vücudum kabarcıklar içindeydi kıpkırmızı ayrca. Günde 2-3 defa acile gittim eşimle, uyku muyku kalmadı acillerde süründüm. Doktoruma gittim sonra. inanaılmaz bişey hiç bu kadar dokunduğunu görmemiştim dedi. ;Farklı bir ilaç vermeyi düşünmüyorum çünkü içerikler aynı sende üst düzey bir zarar var dedi o yüzden başka ilaç kullanmayacağız, gözetim altında tutacağım seni dedi. Eylülün ilk haftası tahlillerimi yaptırıp götürücem bakalım. Bebeğim içindi bu tedavi ne yapacağım şimdi ben mafoldumben
Bana dua edin yalvarırım senağlama
canım ya cok cok tebrik ederim RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey:kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler
sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
SONUCUN İYİ CIKMIŞ CANIM İNŞALLAH DAHA COK YÜKDELİR66 cıktı cnm 2 sonra tekrarrrrrrrrrrrr
CANIM ÜZÜLME YA DEMEK DAHA ZAMNI VAR RABBİM BU AY NASİP EDER İNŞALLAHkızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
EBRAR merhaba arkadaşım...hangi duayı okuyorsunuz....inşallah besmele ile açtığın bu topikte hepimizi hamile listesine alırsın....