Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdacım,çok geçmiş olsun tatlım.
eboşum,artık çok geç,vakit olarak değil,zaten kafama göre takıldım ki,sabah lazımdın,iyikide aramamışım,bide geldim,okudum ki,arayanlara aramayın,günüm berbat geçiyo yazmışın,son anda elimi çektiydim tuşlardan,saat birdi tam.
bu arada hoş geldin.

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33
ALEYNA...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ...........30
BERSU..............20
BİRSEN.............20
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

hayırlı geceler kızlar....
maşallah maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh topiğin bir hamişi daha çıktı....rabbim bizlerede nasip etsin...

MIZMIZIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA TEBRİK EDERİM KUCAĞINA ALACAĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRSÜN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

DERDAM ,KARDELOŞUM SELAM KIZLAR

KARDELENİM sitemmi ediyosun anlıyamadım ama sende yazdığımı görmedin galiba .önemli bişey olduğu müddetce niye kızayımki .galiba yine alıngansın buara

DERDAM çok geçmiş olsun iyi etmişsin doktora gitmekle

EBRAR merhaba arkadaşım...hangi duayı okuyorsunuz....inşallah besmele ile açtığın bu topikte hepimizi hamile listesine alırsın....

YELİZİM canım anladığım kadarıyla 2 tane yumoşun büyümüş inşallah onlar çatlar döllenir ve bebeğineeeeeeeeee kavuşursun....

DERDAM ,KARDELOŞUM SELAM KIZLAR

KARDELENİM sitemmi ediyosun anlıyamadım ama sende yazdığımı görmedin galiba .önemli bişey olduğu müddetce niye kızayımki .galiba yine alıngansın buara

DERDAM çok geçmiş olsun iyi etmişsin doktora gitmekle

yok beeeeee,takılıyom,niye sitem edim ki.
ayrıca gördüm yazdığını,bugünkü öyle çok çok önemli bişey değildide,ondan dedim kız.
şu an sıcaktan bütün duygularım köreldi,hiçççç bişey hissetmiyom,zaten kk.de köreltti bizi.laelaelaelaelae

kk niye köreltsin kız bizi negüzel muhabbet ediyoz yav
buarada hee anladım ben onu sende anladın inşallah:olmaz:

ebrarcım turkuazım samyelim ...ben geldim canlarım. Çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyorum biliyorum, bugün ilk kez vaktim oldu bir bakayım kızlara dedim. Günlerdir aklımdasınız. Kötü günler geçirdim bu arada. Zehirli guatrım vardı biliyosunuz proypcil kullanmaya başlamıştım endokrinoloji prof. e gitmiştim bunun için. 17 gün ilaç bende inanılmaz boyutlarda yan etki yaptı. Tüm vücudum kabarcıklar içindeydi kıpkırmızı ayrca. Günde 2-3 defa acile gittim eşimle, uyku muyku kalmadı acillerde süründüm. Doktoruma gittim sonra. inanaılmaz bişey hiç bu kadar dokunduğunu görmemiştim dedi. ;Farklı bir ilaç vermeyi düşünmüyorum çünkü içerikler aynı sende üst düzey bir zarar var dedi o yüzden başka ilaç kullanmayacağız, gözetim altında tutacağım seni dedi. Eylülün ilk haftası tahlillerimi yaptırıp götürücem bakalım. Bebeğim içindi bu tedavi ne yapacağım şimdi ben mafoldumben
Bana dua edin yalvarırım senağlama
canım cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin İNŞALLAH
kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler

sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm

sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canım ya cok cok tebrik ederim RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH:teytey::teytey::teytey:
66 cıktı cnm 2 sonra tekrarrrrrrrrrrrr
SONUCUN İYİ CIKMIŞ CANIM İNŞALLAH DAHA COK YÜKDELİR
kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
CANIM ÜZÜLME YA DEMEK DAHA ZAMNI VAR RABBİM BU AY NASİP EDER İNŞALLAH
EBRAR merhaba arkadaşım...hangi duayı okuyorsunuz....inşallah besmele ile açtığın bu topikte hepimizi hamile listesine alırsın....

HOŞGELDİN CANIM

DERDAM GECMİŞ OLSUN

teşekkürler...evet..öyle oldu...nasıl olayım canım..iyi diyeyim iyi olalım..hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşsakda dahada iyi olacağız...

ebrarım akşam iftara davetliydim...kadınlar ayrı bir masadaydık rahat olalım diye...masada bir tek benim çocuğum yoktu...hep benden sonra evlenenler veya aynı zamanda evlendiğimiz kişiler..hepsinin 1 veya 2 çocukları var...hepsi masada çocuklarıyla uğraşıyor..birtek ben ellerim koynumda onlara bakıyorum..benim ilgilenecek yavrum yokki..mafoldumben:çok üzgünüm::a015:

birde bana bakışları...o an oradan çıkıp..bağıra bağıra ağlamak geldi içimden...neden rabbim neden bizlerden bu mutluluğu esirgiyorsun asla isyan etmiyorum sana sığınıyorum....sen bizlere tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebekler ver...kucağımıza almayı nasip et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
avazım cıktıgı kadar bugün bagırmak istiyorum cok yorgunum cok üzgünüm dokunsalar aglıycak modundayım

bugün adet oldum normalde 26 günde bi olurum bu ay 28. günümde oldum 2 gün için kendimi farketmeden kaptırmışım aglamak istiyorum bu ay cok üstüne düşmüştük eşimle
cok yorgunum aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Back
X