Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33bitti
SEVTUN...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ...........30bitti
AZRA.................20
BİRSEN.............20bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

ben iyiyim leloşcum aynı işte gece kuşu olmaya devam kaydirigubbakcemile3

Tıgecm adet oldummu diye sormuşsun

ben dün oldum canım cok morelim bozuktu ya aglamak istediyim halde aglayamadım iyice bozuldu psikolojim

kızlar bide bende bu oldu doluyorum ama aglıyamıyorum sonrada başıma vuruyo agrı

evet leloşcum yaa biz zaten gece kuşuydukda ramazanda saati biraz daha ilerlettik
üzülüyorum az kaldı yaa bidahaki seneye ya nasip

Tıgecm adet oldummu diye sormuşsun

ben dün oldum canım cok morelim bozuktu ya aglamak istediyim halde aglayamadım iyice bozuldu psikolojim

kızlar bide bende bu oldu doluyorum ama aglıyamıyorum sonrada başıma vuruyo agrı

yaaa doğru ya unutmuşum okumuştum canım kusura bakma... olsun yaaa nasip önmüzdeki aya inşallahhhh.....
sıkma kendini kuzum yaaaa..... kendini sıkarsan daha kötü olurrr... gerçi bende öyleyim ağlamaktan göz pınarlarım kurudu artık ama iyi yapmıyos ben söyliyim size....

Derdam bugün agladım demişsin hayırdır inşallah kötü bişe yoktur

şimdide cıkmışsın ama

üzme kendini bişeye deymiyo

saglıktan gidiyo kimseninde umrunda olmuyosun olan da yine bize oluyo

Tugcem bazen takmıycam saglıgımdan önemlimi bizdfen önemlimi diyorum ama yapamıyorum şu adeti olunca sanki dünyam dönüyo
yapya diyoru ama olmuyo

herşeyin boş oldugunu biliyorum

RABBİM bizi herkesten daha cok düşünür vemiyosa bizi düşündüyü için vermiyo biliyorum

bunda bi hayır var olmamasında

işte birazda rahat olabilsm cok iyi olcakta yapamıyorum dr yardım almam lazım galiba

kızlar kusuruma bakmayın msn de işim çıktı da yetişemedim buraya yaaa..ama ebuş koptu sanırım onun msn kapandı demin.

Back
X