Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende asker gördüm kısss sen deyince aklıma geldi Allah hayırlara çıkarsın canım

vallahi bizde güzel bir haber alacaksın derler ben bir kere rüyamda asker çok görmüştüm hamile oldugumu duydum kız ay işşallah canım benimki gibiş çıkar rüyan:1hug:kaydirigubbakcemile2

vallahi bizde güzel bir haber alacaksın derler ben bir kere rüyamda asker çok görmüştüm hamile oldugumu duydum kız ay işşallah canım benimki gibiş çıkar rüyan:1hug:kaydirigubbakcemile2

ayyy inşAllah canım ya ne güssel olur ay bi tuhaf oldum düşünmesi bile güzel geliyo hayırlısıyla inşAllah canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

sen gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmayacak gör bak bize hayırlı haberleri vereceksin yine bak sen böyle kafaya taktıkca tansiyon fırlayacak yine yampa canım benim

panik hastasına demişlerki ne korkup kafayı takıyosun demişler oda demişki gel yerime geç te bir gör bu hastalıgı sana ev bqagışlıcam demiş kız yapımda var bebem ya kendime bir hakim olabilirsem olcekte ama olmuyo dahiliyeye gittim doktora dedim doktor bişeyler yazdı dedi doktoruna bunu ver o okusun yeterli dedidelikafaduldendelikafadulden kagıtta panik ataktan oluyodur yazıyo önlük tansiyonuymuş benimki anlıcagın kız doktora dedim inanmadı adam şimdi vercem aline kagıdı bakalım ne yapıcak suratının şeklini görmeme lazım:roflol::roflol:

senin kaç senedir yoktu bebem bebek hiç hbilmiyorumkismileamile kalmışmıydın

13aylık evliyim canım 5 aydan beri istiyoruz ama nasip işte hiç hamile kalmadım doktora felan da gittim bi sorun görünmüyo dedi ya canm ben tayin bekliyorum eşim gitti ben kaldım aslında daha tam olark düşemedik çoçuk fikrine tayin işinden ama insanın da aklına gelmiyo değil tabi

yok canım sen bebişimizin karnını doyur bende burdayım bekliyorum seni
eşim aradıda onunla kunuştum o yüzden hemen yazamadım canım

hem kahvaltı yaparım hemde konuşurum merak etme sen
ben 7 sene sonra tekrara tattım anneligi rabbime şükürler olsun allah tez zamanad aversin sanada işşallah 10 sene toplam senin gene az ya benim yerimde olsaydın ne yapardın bak beterin beteri var bide öyle düşün herkez sna acıyarak bakıyo bırı hamile kalsın demezler bazı kendini bilmezler hamile kalınca hava atarlar kalbini kırarlar ben biliyorum bak eşimin bir yengesi var şakayla gecen demişti oglum sen bunu ver yerine başka al diye karşı komsum sen düşün günü-m geçsin sevinçten derdinm yenge günüm geçiyo diye oda hep hamilesin zaten her ay derdi yemin ettim bende hamilede olsam ben demicem diye şimdi bir bilsen insanlar hamıle kalınca nasıl degişiyolar ah bacım ah bu arkadaşın ne laflar yedi bir anlatsam yemin ederim dudagın uçuklar çok çektim çok herkez dalga geciyodu benle olmuyo diye ama oluncada insanlar çok degişti bende ona kızıyorumya hep derim kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın diye bak beni örnek al önceden millet evimdenm çıkmazdı şimdi kimse kapımı açmıyo hamileyim diye kızlar belkı kızarlar bana ama ben şunu biliyorum bana ders oldu arkadaşımın biri derdiki senin arkadaşın cebin derdi cepte para kalmasın kimse gelmez derdi mecazi anlamda dedim bunu bana sen bir hamile kal biz geliriz diyenler şimdi gelmiyolar

kaynanam kanamam oldu diye allah razı olsun geldi götürdü beni baktı benimde stresten tansiyon fırlamış tabe eşime dedim benim burda canım sıkılıyo eve gidelim eltim her geldiginde laf sokup gidiyo tabe eşimde hazırlan gidelim dedi herneyse eve taksiyle geldik dışarda komsular var tabi oturuyolar tabe dedim böyle böyle dediler senin oraya gitmen hataydı yatıcaktın evinde dediler bende dedim işimden 1 sabret 2 sabret 3 sabret laf sokup duruyolar bende sinirlendim dedim iuyiki gittim allah razı olsun kaynanam annem gibi baktı dedim allah razı olsun hamile kaldım sana bakıcaz diyenler kapımı açmadılar dedim mosmor oldular kaldılkar lafı soktum hakkettiler vallahi hiç huyum degi,l ama içim rahatladı elim ayagım eşim benim allah ondan razı olsın çocugum duruyosa şuan karnımda önce rabbim sayesinde sonra kaynanam ve eşim sayesinde duruyodur anlıcagın kimseden fayda yok kardeşimalsanaalsanasmile

hem kahvaltı yaparım hemde konuşurum merak etme sen
ben 7 sene sonra tekrara tattım anneligi rabbime şükürler olsun allah tez zamanad aversin sanada işşallah 10 sene toplam senin gene az ya benim yerimde olsaydın ne yapardın bak beterin beteri var bide öyle düşün herkez sna acıyarak bakıyo bırı hamile kalsın demezler bazı kendini bilmezler hamile kalınca hava atarlar kalbini kırarlar ben biliyorum bak eşimin bir yengesi var şakayla gecen demişti oglum sen bunu ver yerine başka al diye karşı komsum sen düşün günü-m geçsin sevinçten derdinm yenge günüm geçiyo diye oda hep hamilesin zaten her ay derdi yemin ettim bende hamilede olsam ben demicem diye şimdi bir bilsen insanlar hamıle kalınca nasıl degişiyolar ah bacım ah bu arkadaşın ne laflar yedi bir anlatsam yemin ederim dudagın uçuklar çok çektim çok herkez dalga geciyodu benle olmuyo diye ama oluncada insanlar çok degişti bende ona kızıyorumya hep derim kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın diye bak beni örnek al önceden millet evimdenm çıkmazdı şimdi kimse kapımı açmıyo hamileyim diye kızlar belkı kızarlar bana ama ben şunu biliyorum bana ders oldu arkadaşımın biri derdiki senin arkadaşın cebin derdi cepte para kalmasın kimse gelmez derdi mecazi anlamda dedim bunu bana sen bir hamile kal biz geliriz diyenler şimdi gelmiyolar

ah canı benim ya Rabbim yaşadıklarının mükafatını verecektir elbette bu insanlar ne kadar cahil ya Rabbim ya sanki hamile kalmak ya da kalmamak insanın elinde yaradan izin vermedikçe kimin gücü yetiyo bi yaprağı kımıldatmaya ah bu insanlar ne kadar cahil ya inan söyleyecek söz bulamıyorum canım o kadar sıkılıyor ki böyle şeyler duyduğumda insanlar güç vereceğine daha çok güçlük çıkarıyo ne diyelim bu insanlara Allah akıl fikir versin veren Allah elinden alsa engel olabilcekler mi acaba bunu bi düşünseler sorun bitecek zaten tatlım bende geçende arkadaşımın düğününe gittim daha evleneli bir sene olmasına rağmen millete cvp vermekten bıktım valla ister doğurur ister doğurmam millete noluyo anlamadım

insan evlense bebek yokmu diyolar bebel olunca cinsiyetini soruyolar gıcık oluyorum he kız bana diyolar cinsiyeti ne diye bende bilmiyorum baktırmak istemiyorum diyorum bazıları meraktandamı çatlamıyosun diyolar bende 10 sene bekledim ne kaldı doguma diyorum millet mos mor oluyo kimeyse karnımdaki bebekten sanki altın takıcalkar he sag saglim alıyımda kucagıma eli ayagı saglıklı şöle daha bişey istemem en çok ta eşime seviniyorum biliyomusun adam çocugum olucak diye bebek kıyafetleri almış sevinçten işin garibi kız kıyafetleri dedim erkekse olsun içimden öle geçti dedi saklarız dedi bide sevine sevine bak sana ne aldım dedi bende seviniyorum bana hediye aldı diye baktım hediye paketine kız kıyafeti dedim allah seni ne etmesin hemi adam gülmeye başladı tek istedigim sag saglim doguruyum deyimki al sana yavrumuzu veriyorum deyim bu senin çocugun deyim daha bişey isteme allahtankaydirigubbakcemile3

kaynanam kanamam oldu diye allah razı olsun geldi götürdü beni baktı benimde stresten tansiyon fırlamış tabe eşime dedim benim burda canım sıkılıyo eve gidelim eltim her geldiginde laf sokup gidiyo tabe eşimde hazırlan gidelim dedi herneyse eve taksiyle geldik dışarda komsular var tabi oturuyolar tabe dedim böyle böyle dediler senin oraya gitmen hataydı yatıcaktın evinde dediler bende dedim işimden 1 sabret 2 sabret 3 sabret laf sokup duruyolar bende sinirlendim dedim iuyiki gittim allah razı olsun kaynanam annem gibi baktı dedim allah razı olsun hamile kaldım sana bakıcaz diyenler kapımı açmadılar dedim mosmor oldular kaldılkar lafı soktum hakkettiler vallahi hiç huyum degi,l ama içim rahatladı elim ayagım eşim benim allah ondan razı olsın çocugum duruyosa şuan karnımda önce rabbim sayesinde sonra kaynanam ve eşim sayesinde duruyodur anlıcagın kimseden fayda yok kardeşimalsanaalsanasmile

canım ya iyi yapmışsın valla ben o kırılmasın bu kırılmasın diye gastirid oldum ben boşver ya Allah razı olsun eşindende kaynanadan da

işAllah canım o güzel duyguyu yaşatırsın eşine inşAllah
ebrşumuzda yaşar o da çok bekledi inşAllah onunda güzel haberini alırız

işAllah canım o güzel duyguyu yaşatırsın eşine inşAllah
ebrşumuzda yaşar o da çok bekledi inşAllah onunda güzel haberini alırız

inan çok dua ediyorum benim gibilere helede senesi çok alana canım helede ebrar arkadaşımıza benimle oda rabbim garip sevtunu sevindirdi dilerim allahtan erarımıda sevindirir tez zamanda:1hug::1hug: bu mubarek ramazanda kız sizin için kadir gecesi allah nasip ederse 2 rekat namaz kılıcam sizin için dua edicem hamilenin duası kabul olurmuş allah sesimi duyar işşallah benimde olmuyodu eşim kızıyodu sabret olur zamanı var daha derdi allahtan umut kesilmez derdi diyorumya eşimle eltimle
kaynım benle bir dalga geçtiler beni çok aglattılarmafoldumbenmafoldumben dedim rabbim milletin maskarası oldun duy sesimi ne olur deyim hatırlıyorum secdede aglıyarak ilkindi namazını kıldıgımı biliyorum onlar bu göz yaşlarımın hesabını öteki tarafta zor vericekler çok kırgınım allah biliyoyamafoldumbenmafoldumben o ay hamile kaldım allahıma hep şükür ediyorum bana bu degerli hediyeyi verdigi için canım:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Back
X