Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumayanlarda dahil olur mu bedduaya acabaebrarıımmmm derdaammmmmm kardelenimmmmm tugcemmmm aleyynammm boncugummm sevtunummmm ezgimmm yelizimmmm samyellimmmmm turkuazzımmmmm derinimmmm halemmmm bütünnn kızlarrr nerdesinizzzz yahuuuu yoksammm bütün kızlarr toplandıkk toplandıkkk sordukk nedenn yıprandıkkk yıprandıkkk mııı diyonuzzzz kızzz heeee küstümm bakk işteeee bütün kızlarr toplanmışınızzz sankii ben yıpranmadımmı kii anacımm benide alınn bende soramm nedennn yıprandıkk yıprandıkk diyyeee
malesef ben uyumuyodum,ama uyumak isterdim hani.
bak 3 e kadarr sayacamm kuzularrrr geldiniz geldinizzz gelmedinizzz hepinizee bi beddua edecemm diyecem allahımm bu kızlarınn hepsine ikizlerrr verrr başlarınıı kaşıyamasınlarrrr ahanda görünn sizzz 3 kadar sayıpp başlıyommm bedduamaaa yandınızzz sizzz
ıııııı,bunu beğenmedim,tek tek etmeliydin,:umursamaz:Kızzlarrr siteee beddualarımaa ambargo koydu aynı diyeee ben topunuza birden edeyimm en iyisii kardelenn samyeliii yelizzz halee turkuazzz ezgiiiii derinnnn tugçemmm hepinizee rabbimmm ikizlerr versinde uyumaya fırsatt bulamayınnnızzz inşallahhhh bizi bu gün burda bıraktınız maviyleee maviimmmm kızz rabbimmm sanada versinnn inşallahh ikizzzzz ugraşınn drunnn ikizlerleee toplanıp birbirineze gidemezzsiniz okadar çocukla hahaha
seni özlüyoz kız,yerin çok belli oluyo.olumunekankayizsmilegidiyorummmmm bütünnn kuzularrr yüregimmdeeee gidiyorummmmm topikkk halennn görünmezzlerdeee sizee sevgilerrr bırakıyorummm size topigi bıraktımm birdee inşallah yenii müjdelerr bir ben bir kendimm gidiyorummm
özleyin benii anacımmm namı diyerrr delii azra :)
maşallah,rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin.kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3
kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
slm kızlar nasılsınız ben çok hastayım kusura bakmayın çok giremiyorum ama kalbim sizinle
azracım canım saol bedduan için rabbim sanada versin inşallah
slm kızlar nasılsınız ben çok hastayım kusura bakmayın çok giremiyorum ama kalbim sizinle
azracım canım saol bedduan için rabbim sanada versin inşallah
kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
yine kimsecikler görünmüyo yaÇok üzgünüm çoook
yine kimsecikler görünmüyo yaÇok üzgünüm çoook
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNN NEGÜZEL DUA ÖYLE CNM COK SAGOL ALLAHIM SANADA EN KISA ZAMANDA MURADINI VERSIN INSALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: