Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3

ebrarıımmmm derdaammmmmm kardelenimmmmm tugcemmmm aleyynammm boncugummm sevtunummmm ezgimmm yelizimmmm samyellimmmmm turkuazzımmmmm derinimmmm halemmmm bütünnn kızlarrr nerdesinizzzz yahuuuu yoksammm bütün kızlarr toplandıkk toplandıkkk sordukk nedenn yıprandıkkk yıprandıkkk mııı diyonuzzzz kızzz heeee küstümm bakk işteeee bütün kızlarr toplanmışınızzz sankii ben yıpranmadımmı kii anacımm benide alınn bende soramm nedennn yıprandıkk yıprandıkk diyyeee
malesef ben uyumuyodum,ama uyumak isterdim hani.
bak 3 e kadarr sayacamm kuzularrrr geldiniz geldinizzz gelmedinizzz hepinizee bi beddua edecemm diyecem allahımm bu kızlarınn hepsine ikizlerrr verrr başlarınıı kaşıyamasınlarrrr ahanda görünn sizzz 3 kadar sayıpp başlıyommm bedduamaaa yandınızzz sizzz
uyumayanlarda dahil olur mu bedduaya acaba

Kızzlarrr siteee beddualarımaa ambargo koydu aynı diyeee ben topunuza birden edeyimm en iyisii kardelenn samyeliii yelizzz halee turkuazzz ezgiiiii derinnnn tugçemmm hepinizee rabbimmm ikizlerr versinde uyumaya fırsatt bulamayınnnızzz inşallahhhh bizi bu gün burda bıraktınız maviyleee maviimmmm kızz rabbimmm sanada versinnn inşallahh ikizzzzz ugraşınn drunnn ikizlerleee toplanıp birbirineze gidemezzsiniz okadar çocukla hahaha
ıııııı,bunu beğenmedim,tek tek etmeliydin,:umursamaz:

gidiyorummmmm bütünnn kuzularrr yüregimmdeeee gidiyorummmmm topikkk halennn görünmezzlerdeee sizee sevgilerrr bırakıyorummm size topigi bıraktımm birdee inşallah yenii müjdelerr bir ben bir kendimm gidiyorummm

özleyin benii anacımmm namı diyerrr delii azra :)
seni özlüyoz kız,yerin çok belli oluyo.olumunekankayizsmile

maşallah,rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin.
artıkın yemin için üç gün oruç tutarsın doğumdan sonra heralde,mecburen.
isim düşünmeye başladın mı delikanlıya.:emir_bebek:

derdacım çok geçmiş olsun canım,inş.çabuk iyileşirsinde gelirsin yanımıza.
kızlar bu arada artık isimler görünüyo,ama kimsecikler yok topicte,kendim çaldım,kendim oynadım.sempatiksalakcinnilülülülülülükötükedihüso

canım benim çok sevindim ya opuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin oğluşunu:emir_bebek:

kardeloşum özledim sen bi türlü görüşemedik ya sen bu aralar yoğunsun galiba o sebeblen :utangac: inşAllah iyisindir canım

slm kızlar nasılsınız ben çok hastayım kusura bakmayın çok giremiyorum ama kalbim sizinle
azracım canım saol bedduan için rabbim sanada versin inşallah

aminn canımm inşallahhh

gözün aydınn kuzummm bak korkullcak bişeyy yokmuşş demiii

sevindimm canımmm oglun olacakmışş rabbimmm kucagına almayıı nasipp etsinn inşallah

kardeşummm kızz kuzummmm uyuyanada uyumayanada versinn ikizlerii rabbimm inşallahhh ugraşıpp durunnnn

aminn canlrımmm rabbimm banada nasipp ederr inşallahhh ama ikiz çok zorr kızlarr diyemm bensizeee

ablamı görseniniz 40 kiloya düştüü ikizler yüzünee

slm azracım ama ben sana küsüm niye diyeceksin ama bana beddua etmemişsin ondan küstüm bana ikiz için beddua etsen yeter sevtuncum çok sevindim inşallah hayırlısıyla doğurursun ya ne zaman görünecek bu isimler

Back
X