Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebroşun misafirler yatıya mı kalıyo acaba,hala gelememiş,gelseydi,iki kelime konuşsaydık onlada,ben yatarım birazdan.
benimde canım kısır çekti,şöyle bol acılı gene,iftara yapsam,acaba ertesi günkü orucumda mideme zarar verir mi ki?
canım fıstıkım bu ne güzel bi dua böylee milyon kere AMİNNNN diyorum...sagol tatlımopuyorumnanaktan![]()
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
Allahımdan amcana bol bol rahmet diliyorum canım..herşeye alışılıyor malesef..alışılmasa hayat yaşanmaz hal alır..bende 2005 yılında çok sevdigim amcamın oglunu kaybettim..çok çok zor..bide 34 yaşındaydı düşün..Allahım ailesinin yardımcısı olsun...hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....
canım benim bugün pek neşelisin ya çok hoşuma gitti azramŞenizKızlarrr kimsecikklerr yokkk çokk korkktummm gidiyomm bennn uyuyayım azcıkınn gelirimm genee çokk karanlıkk ve ıssızz topikkk korktummm benii korucakkk kimse yokk
öpüyorumm hepiniziii gelirim uyanıncaa canlarımm
özleyinn benii anacımmm
kız hayır olsun inşallah Allah ne muradın varsa versin:Saruboceq:kız bende hayır olsun asker yeşillik gördüm acaba nedirki:kedi::kedi:
canım bersum benimŞenizçok yormamaya çalış kendini tatlım..maraton başladı senin için..Allah yardımcın olsun özleyecez fazla giremezsen amaselam kızlar okul başladı yoğunluk uykusuzluk başladı artık bu tempoya alışmaya başlasam iyi olacak her gecede bi gezmedeyiz uğrayamaz oldum hepinizi özledim kendinize iyi bakın fırsat bulunca yine gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mızmızımm cnm çok sevindimm..oh yaa sonunda oldu mızmızım da gerçektennn hamile yaaaaaa MAAŞALLAHHHHHHslm kızlar nasılsınız
bugun doktordan gelıyorum degerım ıkı katı olmus 66 dan 151 olmus cok sukur ama doktor 900 cıvarı olursa super olacak 3-4 gunde dedı
ıdrarırımda bakterı var pazartesı antıbıot vercek
gene beta bakılacak aman gunlerım hastanede ceklıo
derdam çok geçmiş olsun canım..sıcak bişeyler iç bitki çayı falanslm kızlar nasılsınız ben çok hastayım kusura bakmayın çok giremiyorum ama kalbim sizinle
azracım canım saol bedduan için rabbim sanada versin inşallah
olleyyy ben demiştim hissetmiştimmm kıss Allahım saglıcakla dogurmanı nasip etsin cnm çok sevindimkızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3
yahuu bu kızlarr nerde bu günn hiç biri yokkkkkk
kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3