Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

birsencimm bu arada kısıra bayılırımm kuzumm sen bi kısır yapp ben böreyii yaparr getiririmm kuzum başka bişeye zahmett etmee kısır acı olursa sevinirim şimdiden ellerine saglıkk canım

benimde canım kısır çekti,şöyle bol acılı gene,iftara yapsam,acaba ertesi günkü orucumda mideme zarar verir mi ki?

ebroşun misafirler yatıya mı kalıyo acaba,hala gelememiş,gelseydi,iki kelime konuşsaydık onlada,ben yatarım birazdan.

misafirimi gelecektii ebroşunn kardelen nasıl gidiyoo canımmm tedaviii inşallah iyi gidiyordur canımmm inşallah ikizz olurlardaaa görürsünnn gününü senn haha

ailede varsaolurr benim annemin ikizlerii olmuşş teyze kızlarının ikisi anneme çektilerr 2 sininde ikizleri var ablamd annneme çektii ikizz dogurduu teyzemin bi kızı daha varr oda şimdi ikinci bebegi düşünüyo ama korkudan yapamıyoo ikiz olur diyeee

kardelen hoşgeldin canım eğer miden rahatsızsa sakın sahurda yeme dokunur

bsm.gif

Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

icon54.gif
canım fıstıkım bu ne güzel bi dua böylee milyon kere AMİNNNN diyorum...sagol tatlımopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....
Allahımdan amcana bol bol rahmet diliyorum canım..herşeye alışılıyor malesef..alışılmasa hayat yaşanmaz hal alır..bende 2005 yılında çok sevdigim amcamın oglunu kaybettim..çok çok zor..bide 34 yaşındaydı düşün..Allahım ailesinin yardımcısı olsun...
Kızlarrr kimsecikklerr yokkk çokk korkktummm gidiyomm bennn uyuyayım azcıkınn gelirimm genee çokk karanlıkk ve ıssızz topikkk korktummm benii korucakkk kimse yokk

öpüyorumm hepiniziii gelirim uyanıncaa canlarımm

özleyinn benii anacımmm
canım benim bugün pek neşelisin ya çok hoşuma gitti azramŞeniz
bu arada beddualar etmişsin ikizimiz olsun diye..aminn aminnn diyorum kuzuŞeniz
kız bende hayır olsun asker yeşillik gördüm acaba nedirki:kedi::kedi:
kız hayır olsun inşallah Allah ne muradın varsa versin:Saruboceq:
selam kızlar okul başladı yoğunluk uykusuzluk başladı artık bu tempoya alışmaya başlasam iyi olacak her gecede bi gezmedeyiz uğrayamaz oldum hepinizi özledim kendinize iyi bakın fırsat bulunca yine gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bersum benimŞenizçok yormamaya çalış kendini tatlım..maraton başladı senin için..Allah yardımcın olsun özleyecez fazla giremezsen ama:(
slm kızlar nasılsınız

bugun doktordan gelıyorum degerım ıkı katı olmus 66 dan 151 olmus cok sukur ama doktor 900 cıvarı olursa super olacak 3-4 gunde dedı

ıdrarırımda bakterı var pazartesı antıbıot vercek

gene beta bakılacak aman gunlerım hastanede ceklıo
mızmızımm cnm çok sevindimm..oh yaa sonunda oldu mızmızım da gerçektennn hamile yaaaaaa MAAŞALLAHHHHHH:nazar:

slm kızlar nasılsınız ben çok hastayım kusura bakmayın çok giremiyorum ama kalbim sizinle
azracım canım saol bedduan için rabbim sanada versin inşallah
derdam çok geçmiş olsun canım..sıcak bişeyler iç bitki çayı falan:(
kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3
olleyyy ben demiştim hissetmiştimmm kıss Allahım saglıcakla dogurmanı nasip etsin cnm çok sevindim:nazar: :nazar: :nazar:
yahuu bu kızlarr nerde bu günn hiç biri yokkkkkk

ben geldim kuzu ama gidiyom.işlerim var.11 i geçiyodu işten geldim..üstümü bile çıkarmadım..eşim geldi demin kızıcak şimdi..onunla konuşmam gerekenler var..
kaçtım şimdlik canlar..

bu arada birsenin duasını bitirdim ben...
azramınkini de bi ara okuyacam.öpüldünüz..kaydirigubbakcemile4

hoşbulduk birsen,midem rahatsız değilde,hem bulgur,hemde acı birleşip,peşinede açlık olunca zarar verir mi diye düşünüyorum.

kardelen midende bi sorun yoksa canın çekmişken ye canım bişey olmaz ben çoğu şeyi midem yüzünden yiyemiyorum

selam kızlarben geldim
ya misafirler yeni gitti bende dua tamammı diye bakıyım dedim namaz kılıcam galiba samyeli görmedi onunkinide ben okuyum bari
yarım saate burdayım beni lafa tutmazsanız kaydirigubbakcemile3
ben listeyi düzeltiyimde bakıyım bi kim eksik galiba haledende ses yok ama okuycam demişti onuda bitti sayabiliriz

geçmiş olsun birsencim,mide zor,benim çok canım sıkıldıysa ağrır,sair zamanda çok şükür iyiyim.

kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3

ayyyy tatlımmmm çok sevindimmmm küçük prens geliyor deseneeee

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

ebroş,ben şimdiden amin diyorum,rabbim birsen arkadaşımızın kızına sağlıklı bi şekilde bi kardeş nasib etsin,daha fazla beklemeden olsun inş..
aminnnnnnnnnnn

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33bitti
SEVTUN...........30bitti
DERDA.............30
SAMYELİ...........20bitti
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30bitti
DERİN...............30bitti
AYŞEN..............30bitti
HALE.................20
TURKUAZ...........30bitti
AZRA.................20bitti
BİRSEN.............20bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

Son düzenleme:
kardeloşum saol kuzum bugün arkadaşlar vardı diğer seferler gibi yorulmadım canım
buarada sen nasılsın?herşey yolundamı niye uğramazsın be yaa

Back
X