Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yenimisin ben seni ilk defamı görüyorum acaba hayırlı bayramlar deyim arkadaşımbilmiyorumkismile
cano çok geçmiş olsun neden olmuşki morarma çok yoruldun galiba canımselam kızlar,herkes bi ceeee diyip çıkıyor,gezmelere gidiyorsunuz dimi ne güzel
pelincim kırmızıların gelmiş,hayırlısı olsun herşeyin Allah hayırlı evlat nasip etsin inşaallah
azram sağol cnm bnm,bnm derdim hiç bitmezbilmiyorumkismile
dün gece hastanedeydim kızlar, bacağım morardı kendiliğinden,kaç gündür ağrısıda vardı sempatiksalakcinni annemler deli etti beni zorla gittim yoksa bu akşa m iş çıkışı gidecektim :),öyle kalabalıktı ki hastane...antibiyotik verdi doktor eğer hamilelik olursa ki hiç sanmıyorm bi zararı olur mu acaba?
çok uykum var uyumak istiyorum bennn yaaa
bende almak istemem artık herşeyi daha ince düşünür oldum ne derler düşüncesi çok sinir ediyo resmen çocuklardan soğudum yaa mafoldumbenpelincim yazını okuyunca aklıma şey geldi,bnm eltiminde 3aylık bebişi var her kucağıma alışımda ağlıyor millet sanacak bişe yapıyorum,korkuyorum o yuzden kucağıma almaya:2:
bizim durumuda biliyorlar,kıskanıyor da yapıyor sanabilirler yani insanoğlu bu,aslında hiç kötü değillerdir ama ne bilim ben biraz pinpirikliyim sanırım neysee
hepimiz aynı psikolojideyiz demekki napalım insanlar iyi niyetli değilki acıyan gözlerle bakılması bu hale getirdi bizi .bi zaman gelicekki o mis kokuyu içimize çekicez kendi evladımızda mafoldumbenturkuazcım bende senin gibiyim biliyomusun herkezin çocuğunu sevevmen ya bişey yaptı sanrlarsa daha beteri ben bebek mevlütlerinede gitmeme herkezin gözü sende oluyo aman olur üzülme ddiyenmi dersin işte bizim bi akrabada böğle doktora gidin bi açresine bakın diyenmi dersin yok efendim boş ben senin yaşındayken üçüncüyü doğurduydum d,iyenmi dersin tek çare gitmmek takmayın kıalzr kafanıza elbet vericek mevlam bir gün sabır ve dua inşallah
bersum özledim yaa karşılaşamıyoruz nasılsın miniş nasılselam kızlarrrrrr
derdanurcum öğlen bir ara gelmiştim acele çıktım selamını görmemişim sevtuncum seni de öyle kusura kalmayın emi
canım inşallah yumoşlar büyümüştürkızlar mrb,,, yarın sabah yumoşlara bakılacak, inşallah büyüyorlardır. bakalım kaç tane olmuş...
al bendende okadar kalbim dayanmıyo yaa çığlık çığlığa izlediminşallahh büyümüşş ve bi çok yumoşun olmuştur canım benimm rabbimm emegini boşa çıkarmasın sna eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
selamm kızlarrr nasılsını
TÜRKİYEEEEE TÜRKİYEEEEEEEE TÜRKİYEEE ANAMM ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİMM ŞU MAÇI İZLERKENN HEYECANDAN ÖLÜYORDUMM
hoşgeldin bitanem ay yokluğunuz nasıl belli kardeloşumun,senin,yelizinkızlar ben geldim.. bir bakıp çıkıcam hemenç... eve gelir gelmez düğüne gittik... şimdi geldim eve yorgunluktan ölüyorum... ama size merhaba demeden yatamadım....
canom kusura bakma eve geç geldik çokda yorgundum gelemedim inankiay kıslar bende kaçayım çok uykum geldi ya..ebuşum bekledim seni cano görüşemedik saglık olsun öpüyom seni kuşum...herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
delüüü gece nöbetimi tuttun sen sahurda yokki kaydirigubbakcemile3ilk günaydın mesajı benden olsun bari gerçi daha sabah ezanı bile okunmadı ama kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınlarr kaydirigubbakcemile3
selam canım nasılsın?günaydınnnn, günaydınnnn....
nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
gelemedım bayramda kusurabakmayın gecmıs bayramınız kutlu olsun
ben mısafırden basımı alamadım sabah erken kalk temızlık yap bayramlasmaya gıt
gelenlerı agırla kafamı zor koyuyordum yastıga annemlerı bıle 3.gün aradım telastan
bıde rahatsızdım stres bastı kızlar benı cok korkuyorum acaba dıyorum bır ay daha beklesemmı
hsg ıcın 2 günüm kaldımafoldumben
kımse yok galıba ebrarım derınım meraketmıssınız benı sızın msjlarınızada dönemedım kusurabakmayın olurmu bılıyosunuz benı yoksa mutlaka gelırdım dönerdım sıze :asigim:
ben kactım kızlar öptüm sızlerıa.s.
olsun canım arasıra geliyosun ya o da yeter..adet olmuşsun kuzu..üüldüm ama elden de bişey gelmiyo alıştık artık(rabbim hayırlı zamanlarda versin inşallah öpüyorum seni...Şeni
derinım alıstım artık canım fazla uzulmuyorum napalım allahım ne zaman nasip etmısse o zaman olur ins tatlım bızde esimle doktora gıtmeye karar verdik bakalım ins guzel haberler alırız... bende kocaman opuyorum bitanem kendine iyı bak...
pelinim Allah sanada nasip etsin canım..eviniz bebek sesiyle dolsun..amin gülüm:Saruboceq:
amin derincim allah hepimizin yuzunu en kısa zamanda guldursun insallah...