Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay kıslar bende kaçayım çok uykum geldi ya..ebuşum bekledim seni cano görüşemedik saglık olsun öpüyom seni kuşum...herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

ilk günaydın mesajı benden olsun bari gerçi daha sabah ezanı bile okunmadı ama kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınlarr kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
gelemedım bayramda kusurabakmayın gecmıs bayramınız kutlu olsun
ben mısafırden basımı alamadım sabah erken kalk temızlık yap bayramlasmaya gıt
gelenlerı agırla kafamı zor koyuyordum yastıga annemlerı bıle 3.gün aradım telastan
bıde rahatsızdım stres bastı kızlar benı cok korkuyorum acaba dıyorum bır ay daha beklesemmı
hsg ıcın 2 günüm kaldımafoldumben
kımse yok galıba ebrarım derınım meraketmıssınız benı sızın msjlarınızada dönemedım kusurabakmayın olurmu bılıyosunuz benı yoksa mutlaka gelırdım dönerdım sıze :asigim:
ben kactım kızlar öptüm sızlerıa.s.

selam kızlar,herkes bi ceeee diyip çıkıyor :(,gezmelere gidiyorsunuz dimi ne güzel
pelincim kırmızıların gelmiş,hayırlısı olsun herşeyin Allah hayırlı evlat nasip etsin inşaallah

azram sağol cnm bnm,bnm derdim hiç bitmezbilmiyorumkismile
dün gece hastanedeydim kızlar, bacağım morardı kendiliğinden,kaç gündür ağrısıda vardı sempatiksalakcinni annemler deli etti beni zorla gittim yoksa bu akşa m iş çıkışı gidecektim :),öyle kalabalıktı ki hastane...antibiyotik verdi doktor eğer hamilelik olursa ki hiç sanmıyorm bi zararı olur mu acaba?
çok uykum var uyumak istiyorum bennn yaaa
cano çok geçmiş olsun neden olmuşki morarma çok yoruldun galiba canım
artık biraz dinlenmeye ihtiyacın var senin dikkat et kendine bitanem yaa opuyorumnanaktan
pelincim yazını okuyunca aklıma şey geldi,bnm eltiminde 3aylık bebişi var her kucağıma alışımda ağlıyor millet sanacak bişe yapıyorum,korkuyorum o yuzden kucağıma almaya:2:
bizim durumuda biliyorlar,kıskanıyor da yapıyor sanabilirler yani insanoğlu bu,aslında hiç kötü değillerdir ama ne bilim ben biraz pinpirikliyim sanırım neysee
bende almak istemem artık herşeyi daha ince düşünür oldum ne derler düşüncesi çok sinir ediyo resmen çocuklardan soğudum yaa mafoldumben
turkuazcım bende senin gibiyim biliyomusun herkezin çocuğunu sevevmen ya bişey yaptı sanrlarsa daha beteri ben bebek mevlütlerinede gitmeme herkezin gözü sende oluyo aman olur üzülme ddiyenmi dersin işte bizim bi akrabada böğle doktora gidin bi açresine bakın diyenmi dersin yok efendim boş ben senin yaşındayken üçüncüyü doğurduydum d,iyenmi dersin tek çare gitmmek takmayın kıalzr kafanıza elbet vericek mevlam bir gün sabır ve dua inşallah
hepimiz aynı psikolojideyiz demekki napalım insanlar iyi niyetli değilki acıyan gözlerle bakılması bu hale getirdi bizi .bi zaman gelicekki o mis kokuyu içimize çekicez kendi evladımızda mafoldumben
selam kızlarrrrrr
derdanurcum öğlen bir ara gelmiştim acele çıktım selamını görmemişim sevtuncum seni de öyle kusura kalmayın emi
bersum özledim yaa karşılaşamıyoruz nasılsın miniş nasıl
kontrolün nezaman bitanem opuyorumnanaktan
kızlar mrb,,, yarın sabah yumoşlara bakılacak, inşallah büyüyorlardır. bakalım kaç tane olmuş...
canım inşallah yumoşlar büyümüştür
inşallahh büyümüşş ve bi çok yumoşun olmuştur canım benimm rabbimm emegini boşa çıkarmasın sna eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

selamm kızlarrr nasılsını

TÜRKİYEEEEE TÜRKİYEEEEEEEE TÜRKİYEEE ANAMM ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİMM ŞU MAÇI İZLERKENN HEYECANDAN ÖLÜYORDUMM
al bendende okadar kalbim dayanmıyo yaa çığlık çığlığa izledim
hele bu akşam daha fena turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar ben geldim.. bir bakıp çıkıcam hemenç... eve gelir gelmez düğüne gittik... şimdi geldim eve yorgunluktan ölüyorum... ama size merhaba demeden yatamadım....
hoşgeldin bitanem ay yokluğunuz nasıl belli kardeloşumun,senin,yelizin
bidaha gitmeyin yaaa nasılsın girdinmi denize kuzu
ay kıslar bende kaçayım çok uykum geldi ya..ebuşum bekledim seni cano görüşemedik saglık olsun öpüyom seni kuşum...herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
canom kusura bakma eve geç geldik çokda yorgundum gelemedim inanki
sen nasılsın nasıl geçti bayram özledimmmmmmmmmm
ilk günaydın mesajı benden olsun bari gerçi daha sabah ezanı bile okunmadı ama kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınlarr kaydirigubbakcemile3
delüüü gece nöbetimi tuttun sen sahurda yokki kaydirigubbakcemile3
nasılsın ayşenim başladınmı söktürücüye
günaydınnnn, günaydınnnn....
nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan
selam canım nasılsın?
ayetel kürsi listesine baktınmı sanada yazmıştık bu akşam duası varda haber verirsen sevinirim canım
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
gelemedım bayramda kusurabakmayın gecmıs bayramınız kutlu olsun
ben mısafırden basımı alamadım sabah erken kalk temızlık yap bayramlasmaya gıt
gelenlerı agırla kafamı zor koyuyordum yastıga annemlerı bıle 3.gün aradım telastan
bıde rahatsızdım stres bastı kızlar benı cok korkuyorum acaba dıyorum bır ay daha beklesemmı
hsg ıcın 2 günüm kaldımafoldumben
kımse yok galıba ebrarım derınım meraketmıssınız benı sızın msjlarınızada dönemedım kusurabakmayın olurmu bılıyosunuz benı yoksa mutlaka gelırdım dönerdım sıze :asigim:
ben kactım kızlar öptüm sızlerıa.s.

boncuğum yaa çok merak ettik seni
bukadar misafirde nerden çıktı yaa kıyamam sana
buarada sakın vazgeçme filmden ya herkes çektiriyo sorun olmuycak inşallah .hadi çok öptüm

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30bitti
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
SEVTUN.............23bitti

pazar akşamı duası var

olsun canım arasıra geliyosun ya o da yeter..adet olmuşsun kuzu..üüldüm ama elden de bişey gelmiyo alıştık artık:((rabbim hayırlı zamanlarda versin inşallah öpüyorum seni...Şeni

derinım alıstım artık canım fazla uzulmuyorum napalım allahım ne zaman nasip etmısse o zaman olur ins tatlım bızde esimle doktora gıtmeye karar verdik bakalım ins guzel haberler alırız... bende kocaman opuyorum bitanem kendine iyı bak...

pelinim Allah sanada nasip etsin canım..eviniz bebek sesiyle dolsun..amin gülüm:Saruboceq:

amin derincim allah hepimizin yuzunu en kısa zamanda guldursun insallah...

Slm kızlar ben geldim
ebrarım gelmiş iyi olmana sevindim canım
uğurboncuğum senide merak ettik canım korkma bence çektir bekelme bir ay daha

derdanurcum hoşgeldin canım valla sana katılıyorum boncuğum sakın erteleme zaman geçtikçe daha çok stres yaparsın bir an önce olsun bitsin sonuçlarında temiz çıkıcak inşallah rahatlıyacaksın gör bak

kızlar basketbol maçları gerçekten çok heyecanlı hop oturup hop kalkıp zor izledim valla eğer amerikayıda yener şampiyon olursak benim erkekimin ismi belli olacak nasıl mı daha ilk maçları izliyoduk grup maçlarını o maçtada iki keremde çok başarılıydı bende eşime dedim ki kerem ismi kulağa hoş geliyo türkiye şampiyon olurda kupayı alırsa bizim bebişin ismi kerem olsun dedim eşim güldü keşke şampiyon olsak ama zor dedi rakipler güçlü ama dünkü maçtan sonra amerikayıda yenicez herhalde yenersek bizimde keremimiz olacak akşamki maçı merakla bekliyorum yani[/

aleykümselam pelin aynı anda geldik galiba

bersuuuuuuu cok güzel bi isim kulaga cok hoş geliyo kerem ismi hayırlı olsun miniyinigin ismi ismi ile yaşasın İNŞALLAH

Back
X