• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek anahtarım ... :(

Konuyu iki kere okudum, anlamadım.
Dedim yorumları okuyayım bari, öyle anladım.
Sosyal medyada bunun ne kadar doğru olabileceğini düşünmek zor mu?
Hiç televizyon izliyor musunuz, haberiniz var mı olan olaylardan?
Ne yapalım, 1 TL mi yollayalım yani.
O paralar bir altın parası edecek, valla o altına benimde ihtiyacım var, malum geçim zor :işsiz:
dilek anahtarı işine mi girsem?

Konuyu iki kere okudum, anlamadım.
Dedim yorumları okuyayım bari, öyle anladım.
Sosyal medyada bunun ne kadar doğru olabileceğini düşünmek zor mu?
Hiç televizyon izliyor musunuz, haberiniz var mı olan olaylardan?
Ne yapalım, 1 TL mi yollayalım yani.
O paralar bir altın parası edecek, valla o altına benimde ihtiyacım var, malum geçim zor :işsiz:
dilek anahtarı işine mi girsem?

ay ben sizi çok şeker buluyorum,hemen gönderirim hahahaha :halay:

Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.
Hafızsanız böyle şeylere itibar etmemeniz gerekiyor

Önce bu saçma sapan şeylere inanmayı bırakın sonra düzgün evlilik yaparsınız, zira bu akılla nasıl düzgün birini seçebilirsiniz acaba? Mümkünatı yok!
Hayır dilek nasıl bir altın anahtarla kabul olur? Ya siz nasıl çevrede yaşıyorsunuz? Nasıl eğitimler alıyorsunuz? Allahım deli olacağım!

Ayrıca hafız olmakla olmuyor, önce Türkçesini oku anla emin ol yaptığın şeyin saçmalığıyla 100 yıl tövbe edersin. Yusuf neden 7 yıl fazla yattı hapiste? Çünkü krala benden bahset demişti zindan çıkan kişiye. Oysa Onun Rabbi vardı! Kral da kimdi?
Boş boş hafız oluyorsunuz sonra millet konuşunca hafızım diye ahkam kesiyorsunuz?!

Back
X