• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek anahtarım ... :(

Konu iptall yetkili kisi kapatabilirmi rica etsem millet ne hale gelmis ya yardmlasma konusunda. Hala eciğuni cücüğünü soruyolar inanmiyomus ta yargılar gb kendim hafizim dua etmesini bilmiyo dğlm.nyse no problem kapatınız bu konuyo güncel dğl.kadn milleti hemcinsim ddm yardm istedm adamlardan isteseydm daha iyidi yeminle ama haya iste.
Yazmayacaktım, hakka girmek de istemiyorum ama anne babalar çocuğu hafız yapınca bir şey olacak zannediyorlar.

Kuran'ı baştan sona ezberleteceğinize tevhidi öğretin, şirki öğretin doğru düzgün de abuk subuk şeyler yapmasınlar böyle.

Canlar bursa içi olan arkdslar yazsın baska bi sehre gidcek halim yok 1 tl icin ancak merak edenlerde sorsun tabi bu terkbi anlatrm yapmak isteyenler icin.gizli ilimler hazinesi kitabndan okunmus denenmis bisey
Yahu hangi gizli ilimler kitabını okudunuz. Hurafeleri bilip bilmeden savunmayın.

Böyle hurafelere inanmayın. Arkadaşım her yıl yapar 50 yaşında hala bekar.

Geçen yıl vermedim para. Biz para veriyoruz o parmağına her yıl bir yüzük daha ekliyor.

Saçma şeylerle uğraşacağınıza Allah'a gönülden dua edin.
Arkadaşın bütün parmaklarını doldurmuşsunuz maşallah :70:

Geçen yıl vermedim para. Biz para veriyoruz o parmağına her yıl bir yüzük daha ekliyor.

Tek tasini kendi almış işte :D :D

:) Her yıl yüzükler alıyor demek.
Anahtarlık kolye almaliymis ondan evlenmemis konu sahibi hafız olarak kolye diyor:)

Arkadaşının kulağına yüzükle olmadığını anektar alması gerektiğini fısılda :KK53:

Hurafe. Onun da ötesinde şirke giriyor. Ne dileyecek ne isteyecekseniz Allah size şah damarınızdan da yakın. Dua edin ki duanıza icabet edeyim diyor. Böyle terkiplere gerek yok. Ha dua ettiniz olmadı o zaman da hayr gördüğünüz şer imiş diye düşünüp Allaha tevekkül edin.

Back
X