Dilek defteri

Görümceniz için de dua etmeniz ne güzel

İnşallah gönlüne göre olur her şey

Bunları ne zaman yazdım bilmiyorum hiç biri tutmadi

Merhaba çok güzel olmuş bende yazayım Dileklerim
1. Muhteşem karizmatik bana baglı 1.80 boyunda kumral saatlerce sohbet edebileceğim , beni seven , zengin hayatıma muhteşem enerji geitrecek bir kişi
2. araba almak beyaz , çok büyük olmayan tatlı bir araba
3. bahçeli bir bag evi, müstakil ve deniz kenarı bahçesinde çok güzel meyve ağaçları, küçük te bir havusu olan ege tarafında bir ev
4. kariyerimde hiç beklemedğim bir yükseliş ve başarı
5. ikiz çocuklarım olması ,
6. ailem ve ben saglıklı bir hayat ,
7. bol bol para ,zenginlik ,aşk, sevgi, huzur

İstediğim erkeğe ait özellikleri listeledim sonra yıllar sonra o kağıdı buldum ve eşim o özelliklere sahipti
Nasıl bir şey bilmiyorum ama ben de bir örnek vereyim ortaokulda cam boyamadan manzara resmi yapmıştık yıllar sonra o elime geçtiğinde dikkatle baktım eşimin evinin aynısı bir tane daha var yıllar önce çalışma arkadaşım bir abi vardı hep derdim ileride eşim senin gibi her şeyden anlayan biri olsun fazlası var eksiği yok bir enerji mi dilek mi ama değişik bir şey hiç anlayamadım

Saçma bir dilek belki ama otobüs ehliyeti alma gibi bir düşüncem var aslında bu da bir bilinçaltı mıdır ya da dedemin otobüsü vardı servise giderdi bazen geziye giderdik küçüktüm yanında oturur yolu seyrederdim şimdilerde otobüs kullanma fikri aklımda eşim saçmalama der gibi bakıyor bir tanıdık var belediye otobüsü kullanıyor sosyal medyada görüyorum bana müthiş geliyor aslında tamamen bilinçaltı

Allah iyiliğinizi versin bu gerçekleşti mi?

Allah iyiliğinizi versin bu gerçekleşti mi?
tam olarak olmayarak gerçekleşti buna gerçekleşme denir mi bilmiyorum
ilki ailem o tarz bi eve taşındı şehir değişikliği nedeniyle ama o tarz şömineli lüks bir şey değil normal apartman dairesi. sadece ortam hayal ettiğim gibi bi yerde doğal manzarası var etraf yemyeşil. normalde il olarak da alakasız bir yerdeydik. tam gerçekleşti denemez yani.
ikincisi şu an çok yüksek katlı bi apartmanda yüksek katların birinde oturuyorum gerçekten. ve gerçekten de odasının bazı duvarları full cam. meditasyon odası yapsam yaparım. ve evet odalar geniş ve duvar yüksek. ama detay vermek gerekiyor herhalde. kiradayım mesela ve istediğim lükslükte değil yazarken evlerin bana ait olmasını da yazmalıymışım.

Okurken bir daha aşık oldum

Ama olmadı falan demiyorum bu defa,
Bu özelliklerde biri olsa Rabbim benden esirgemezdi biliyorum

Bu özellikleri taşıyan kişi 6 sene boyunca kendini geliştiriyor ve yontuyor olabilir hatta belki özelliklerini tamamlayıp karşıma çıkması çok yakındır bence

Her şey bir yana çok güzel yazmışım ya inanılmaz 6 sene önce bu kadar kapsamlı bir adamı nasıl yazmışım ben

Burdan çalışıp her gün dua edeceğim artık olunca da yazarım ne kadarı tutarsa artık :)))

Bir daha okudum şimdi
Aşık oldum aşık sen kimsin ya kimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…