- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi izmirlikiz35
Şimdi dilek kısırı yiyince hemen telefon çalıyor iş teklifi mi geliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww![]()
![]()
Ay biri bana dilek pastası yapsa söyle nasıl makbule gecerAkrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww![]()
![]()
Ay biri bana dilek pastası yapsa söyle nasıl makbule gecerya da dilek zeytinyağlısı
![]()
Canim kisir istedi![]()
dilek yaprak sarması bol limonlu![]()
O da güzel olurdilek yaprak sarması bol limonlu![]()
Sorma simdi buzdolabina baktim maydanoz varmiAyy menesa neredeyse doguracaksin yazik degil mi canini cektirdiler kiyamam![]()
Annem yapti su an kiskandirmak gibi olmasin da hem bol limonlu sarma hem kisir var![]()