Dilek Kutusu.....:))

ummetı muhammede ısteyen herkeze ıclerındede bana hamıle kalmayı anne olmayı saglıklı azaları tam evlat ver yarabbım esımın ıslerı duzelsın hayırlı kapılar ac yarabbı ayleme yardım et yarabbı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ya Rabbi

bu arkadasimizin ve bizim gibi herkesin

sesini duy

20 temmuz dogum gunum

o gun hamile oldugumu oryenmek istiyorum

esim gelince ona cok guzel supriz yapmak istiyorum

bu dileyim gerceklessin Ya Rabbim

20 temmuz dogum gunum

o gun hamile oldugumu oryenmek istiyorum

esim gelince ona cok guzel supriz yapmak istiyorum

bu dileyim gerceklessin Ya Rabbim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah dılegın gercek olur rabbım dogumgununde en buyuk hedıyenı verır sana ınsallahhhhhhhhh amınnnnn

YA KAADİR,YA KAYYUM YA KAVİYY YA KAİM,YA CAMİ YA VEDUD,YA KUDDUS OLAN ALLAH’IM SANA TÜM MÜBAREK İSİMLERİN İLE SESLENİP ELLERİMİ İLAHİ DERGAHINA AÇTIM DUALARIMI KABUL ET.SEVDİGİMİ İSMAİLİMİ HAKKIMDA HAYIRLI ET YA RABBİM.HAYIRLI GÜZELMUTLU BİR EVLİLİK YUVA NASİP ET YARABBİM,ONA TATLI COCUKLAR VERMEYİ NASİP ET.
YuvaMIZDA huzur ve mutluluk dolu günler yaşat…kalplerimize öyle bir sevgi ver ki bir daha asla ayrılık olmasın…
Bu yuvada önce senin ve sevdiklerini sevgi ışıkları yansın..Sana olan sevgiler kalplerimizdeki aşkı ve sevgiyi yüceltsin…
Mutluluk tablosunu her gün coşkuyla seyredelim…bu mutluluğa Melekler şahit olsun ve daim olsun mutluluğunuz diye dua etsinler… hamile KALMAKTA ZORLANMIYIM EVLENİNCE YARABBİM VE TÜM COCUK İSTEYEN ARKADASLARIMIN COCUKLARI OLSUN yuvaları mutlu olsun İNSALLAH...Sen dilekleri kabul eden dualara cevap veren Rabbim sen dua et ..ben kabul edeyim dedin bende sana geldim açtım ellerimi semana açtım yalvarıyorum duamı kabul et…AMİN

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım benım ınsallah rabbım duvalarını kabul eder ınsallah amınn

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım benım ınsallah rabbım duvalarını kabul eder ınsallah amınn

Allah'ım sevdiğim kişi benim onu sevdiğim kadar oda beni sevsin,onunla kavuşayım.
Annemin babamın yokluğunu,acısını hastalığını ve ölümünü bana gösterme yaşatma Allah'ım.
Mesleğimde yükseleyim.
Sağlık,uzun ömür,mutluluk,huzur,rızk ve şans ver. Annemi babamı ve tüm sevdiklerimi görünür-görünmez kaza,bela,şer,musibet,yaralanma,hastalık,üzüntü,dert kederden koru Rabbim.
Herşeyin hayırlısını ver bana ya rabbim. Amin.

ALLAHIMM bitanecik nişanlım TURGAYımla hayırlısı ile evlenelim ve çoookkk mutlu olalımmm vee askerliği hayırlı düzgün bi yere çıksın sağsalim dönsün de yuvamızı kuralım..AMİNNNNN...

Rabbiiimmm sana el açan sevdiğiyile mutlu mesut yuva kurmak isteyen arkdaşlarımın dualarını kabul et benıde ayırma içlerinde Ya Rabbım:26:

allahım bana ve tüm isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar nasipett bizde anne olalım evlat kokusunutadalım kocalarımızda baba olmyı tadsınlar amin amin amin

Rabbim inşallah bu ay regl olmam, hamile olduğumu öğrenirim, sen yüzümüzü güldür...
İsteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eyle.. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…