• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Sevdicegimle beraber mutlu huzurlu saglıklı kos kocaman bi ömür gecirmek istiyorum sonrada bu yazdıgımı okuyup "vayy be zaman ne cabuk gecmis, hic gecmiyecek gibiydi " diyebilmek istiyorum :51:

Allahımdan tek dileğim kafayı yemeden bir an önce herşeyi yoluna sokmak. 33 haftalık hamileyim sinirden bebeğime bişey olacak diye korkuyorum artık .:85:

sevdigimle hayırlı bir sekilde evlenip bi ömür sürecek hayırlı yuvamızda Allaha hergün sükredip bebişlerimizle şenlenmesini istiyorum:21:

Allah'ım mail atmalı mıyım? Sen bana bir işaret ver Allah'ım yine yardımına ihtiyacım var. Sen onun aklına kalbine beni güzel düşür Allah'ım.:42:

Allahim sen herseye kadirsin
biz insanlari bu dunyada tum herseyden ustun yaratdin sana hamd olsun!
Yaratilisina kurban oldugum! ben evladimi senden diliyorum sen ol dedigin hersey olur!
Allahim sen buyuksun sen yaratansiz bizim bu yeni kurdugumuz mutlu huzurlu ailemize Sana Layikli, bize layikli, sagsalim, guzel herseyi yerinde eli ayagi duz kalbi temiz nurla dolu bir evlat nasib eyle
Ey yerin gokun sahibi sen kalplerdekini duyasin, sen mazlumun elinden tutansin, mehribansin, bagislayansin,
Bizi evlatsiz kucagi bos koyma Ya Rabbim!
Bizimde evimizden evlat sesi nesesi gelsin bizimde yuzumuz gulsun.....

Allahtan ayriligin verdigi acimi hafifletmesini ve onun gonlunden beni atmasina musade etmemesini en kisa zamanda bana geri donmesini istiyorum. Allah hepimizin gonlunde olani hakkinda hayirli nasip etsin...

Ya Erhamerrahimin.Ya Erhamerrahimin.Ya Erhamerrahimin

Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.

Allahım Sevgili Peygamberin Hz Muhamed Mustafa S.A.V hürmetine,senden dileğim;sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenip hayırlı mutlu Sana binlerce kez şükredecegimiz yuvamızın sağlıklı salih saliha çocuklarla şenlenmesini istiyorum

Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

amin amin amin:21::21::21:

Son düzenleme:
Allahim sen herseye kadirsin
biz insanlari bu dunyada tum herseyden ustun yaratdin sana hamd olsun!
Yaratilisina kurban oldugum! ben evladimi senden diliyorum sen ol dedigin hersey olur!
Allahim sen buyuksun sen yaratansiz bizim bu yeni kurdugumuz mutlu huzurlu ailemize Sana Layikli, bize layikli, sagsalim, guzel herseyi yerinde eli ayagi duz kalbi temiz nurla dolu bir evlat nasib eyle
Ey yerin gokun sahibi sen kalplerdekini duyasin, sen mazlumun elinden tutansin, mehribansin, bagislayansin,
Bizi evlatsiz kucagi bos koyma Ya Rabbim!
Bizimde evimizden evlat sesi nesesi gelsin bizimde yuzumuz gulsun.....

sanki duygularıma tercüman olmuşsun....
allah dualarını kabul etsin arkadaşım.
seninde benimde her isteyeninde...
sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.

allahımmm
bir kere tattırdın ya o duyguyu ama devamı gelmedi kaybettim ya onu ne olur yarabbim tüm kalbimle istiyorum nasip et evlat sahibi olmayı.
anne olmayı nasip et ne olur yarabbim bana anneliği eşime babalığı nasip et

allahımmm
bir kere tattırdın ya o duyguyu ama devamı gelmedi kaybettim ya onu ne olur yarabbim tüm kalbimle istiyorum nasip et evlat sahibi olmayı.
anne olmayı nasip et ne olur yarabbim bana anneliği eşime babalığı nasip et

insallah hepimize insallah canım:21::21::21: amin amin amin

Allahımm senden aşk evliliği yapabilmek ve bu evliliğin sonsuza dek mutlu sürmesini çok istiyorum ve bu topikte yazan bütün dilekrin kabul olmasını istiyorum şüphesiz sen işitensin,her şeye gücü yetensin,senden ümit kesilmez rahmetini bekliyoruz Allahım amin amin amin :123:

ALLAH'ım şu üniversiteyi kazanabileyim hayırlısıyla.
Dünden beri o kadar ağladım ya karşımdakiler de ben üzüldüm diye üzüldü ya hepimizin yüzünü güldür ALLAH'ım.
O kadar kişiyle aramıza soğukluk mesafe girmesin.
Bu bağ hep olsun.
Üniversiteyi her anlamda istiyorum sen biliyorsun ALLAH'ım.
Gezip tozmak özgür olmak değil niyetim okuyup ileride hiç bir anlamda kimseye muhtaç olmamak istiyorum.
Sen muhtaç etme yarabbim !
İleride çoçuğum oldu zaman evlilğimde mutsuzluklar olmaz inşALLAH kimsede de olmasın yarabbi.
Evliliklerimizde senin istediğin gibi olsun kötü hiç birşey yakınından geçmesin yakınımızdan geçmesin.
Kötülüklerden uzak tut bizi.
Elimde mesleğim olsun ALLAH'ım kendi ayaklarımın üzerinde durayım.
Zamanı geldiğinde çocuğum birşeyi istediğinde o anda olmasa bile kısa zamanda alabileyim onu karşılayabileyim her anlamda maddi manevi.
Üniversitede başıma gelicek tüm kötülüklerden beni ve herkesi uzak tut Yarabbi.
Kötülük bi insandan gelicekse vazgeçir oda kötülük yapmasın yapamasın.
Üniversiteyi kazanabileyim bu öğretmenlik olmadı ama biliyorum benim hakkımda daha hayırlısı birşey olucak.
İsyan ettirme yarabbi.
Dün aklımdan geçenler içinde beni bağışla. Sonra şükrümü ettim tövbemi ettim kabul et ALLAH'ım.
Şu an ki öncelikli isteğim üniversiteyi kazanmak, ondan kopmamak aramıza soğukluk girmemesi, üniyi kazanıncada kimseninyüzünü kara çıkartmamak
Bunları gerçekleştirmem için bana güç kuvvet ver ALLAH'ım sen bana yardım et ALLAH'ım senden başka kimse yardım edemez bana, bunlarakimsenin gücü yetmez.
Sadece senden istiyorum ALLAH'ım !

Allahım sevdigimle hayırlı bir evlilik yapıp tatlı cimcime cocuklarımız olsun istiyorum sıcak bir yuva sevdigimin omzunda yaşlanmak istiyorum,onunla hacca gitmek cocuklarımızı gezdirmek,sevdigimin gülen yüzünü her sabah görmek istiyorum allahım.muhtacım sana allahım yardım et nolur allahım yalvarıyorum yardım et sevdigimin gelini olmayı nasip et allahım ne olur onu bizi birbirimize hayırlı eyle...amin amin amin:21::21::21:

artık aramasını istemiyorum. lütfen buna bir son versin. yoluna gitsin ve bir daha yoluma çıkmasın.

Back
X