huzur istiyorum mutluluk istiyorum sıkıntı istemiyorum kavga istemiyorum onun yanında herseyi unutmak istiyorum.su günleri kolaylıkla atlatalım Allahım ne olur sevdigimle mutlu olalım yardım et
Allahım lütfen hayırlısıyla sözlümle kafam net birşekilde ve gönlüme göre herşey içime sinerek evleneyimm ve bölüm değiştirmek istiyorum başarılı olayım inşallah AMİNNN
Allahım sevdiğimle mutlu mesut huzurlu cocuklu olalım insallah yeni il yeni iş hayırlı güzel olsun insallah cok mutlu oluruz hersey gönlümüzce olur insallah dün burda cektiklerimi düsündüm onun için ne kadar cok agladıgımı müjadele ettiğimi ve para pulun sevgimizden degerli olmadıgını düsündüm allah kolaylık versin saglık versin huzur versin bir ömür sevelim birbirimiz beraber yaslanalım torunlarımızı sevelim insallah ve onu cok mutlu ederim insallah amin
Hayata tutunmak icin 100 güzel ve hayırlı şey istiyorum. 1,2,3,... yetmez kiiiii
Hakettigimi düşünüyorum vee mutluluğa yaklasiyorumdur umarım. Gel huzur, gel sağlık, gel yarim, gel gülücük
Ailemle birlikte hayırlı,uzun ve çok sağlıklı bir şekilde yaşayabileceğimiz güzel bir ömür istiyorum.
Üniversite sınavında iyi bir puan alıp istediğim bölümü kazanmak istiyorum.
Hayatımızda hep güzellikler olsun istiyorum.
Sen büyüksün ALLAH'ım.
Allah'ım hayırlısıyla sözlümle gönlümüze göre sorunsuz bir şekilde evlenelim, her geçen gün daha çok sevelim birbirimizi inş. okuduğum bölümü degistirmek istiyorum hayırlı olacaksa degistireym inş. Dualarimi kabul et Allah 'ımm :)
Cok mutluyum kızlar kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş geçen hafta bugün resmen bunalımın eşiğindeydim. Çok uzun sure beklediğimiz haber geldi bir türlü alışamadığımız bu yerden eski yaşadığımız şehre geri dönüyoruz inşallah herşey bıraktığımız gibidir ve eşim de yeni işinde huzurlu olur ve ben de iş bulurum (yeni dileğim bu:)
bütün terimleri anlayacak ve sınavda catır catır yapacak bir zihin istiyorum.
ve kaderime omrume sevdigimin hayırlı kılınmasını diliyorum Allahım. tez zamanda hayırlısıyla OL de. aminnn