Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayirlisiyla esim olucak adamla tanismak,evlenmek ve bir an once esimle kendi evimde yasamak istiyorum artikkk...bide oglum olsa allahin izniyle degmeyin keyfime ))
sağlık, hayırlı bir iş, genel olarak huzur önceliğim, es geçmek istemedim..
ama günün anlam ve önemine uygun olarak, futbol vs. aşığı olmayan, uyumlu olduğumuz, hayırlı, ömür boyu sürecek bir aşk diliyorum
Rabbim bu benim sana mektubum... sende biliyorsun ben onu çok sevdim 5 yıl oldu tam olarak bi an bile unutamadın her gece döktüğüm gözyaşlarımı görüyorsun, namaz kılarken seccademe damlayan gözyaşlarım canımı acıtıyor...senden diliyorumki benim sevgimi onun için hayırlı kıl onuda benm için hayırlı kıl ve ne olur Rabiim onun kalbinde gönlünde yüreğinde benm sevgimi yeniden yeşert ne olur Rabbim yaşadığımız kötü olan her şeyi unuttur bize...sevgiyle aşkla bağlılıkla mutlulukla güzel hayırlı çocuklarla bizi kavuştur.. yok mu mucizen ol dersen olur...ne olur Rabim ol de olsun.....aminnnn... arkadaşlar acılar içinde kıvranıyorum, sizde amin dermisiniz....
"Ey Rabb'imiz, bizleri yalancı dünyanın, imtihan tecellileri karşısında ihlasını koruyan, firaset ve basiret sahibi takva ehli aşık-ı sadık kullarından eyle."