• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allahım bebek isteyen bütün arkadaşlarıma en hayırlı şekilde sağlıklı evlatlar ver Âminnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şükür Rabbim.
daimi olsun duruşum, bu hissim, hatta daha iyi olsun biliyorum dahası var, daha az düşüş daha iyi kalkışlar ver bana.
Rabbim, beni sen kaldır ki, kimse yıkamasın.
güç ver Rabbim, doğru kararlar vermemi sağla.

okadar çok dileğim varki iyi insanlarla tanışmak istiyorum, artık bol paramız olsada her istediğimi alabilmek istiyorum,iyi kalpli saf ve temiz duygulu bana körkütük aşık birini istiyorum,bu yerden gidip hayırlı,nasipli bir yere tayinim çıksn istiyorum,Haksızlık yapan,zulmeden kötü insanların allah tarafından hakkettikleri cezaları bulmalarını istiyorum amin .allahım umarım gerçek olur.

Rabb im babama şifa ver...sıkıntılarımız dinsin..hayırlısıyla düğünümüz olsun ..ve düğünümüzde babamla annemle ailemle çok mutlu olalım...

Her şeyden önce nefsimizi körelt rabbim. Eşime hayırlı iş kapıları aç hayırlı helal kazançlar nasip eyle sağlık huzur aşk ver Rabbim. Babam düzelsin kötü huyları gitsin anneme çalışma gücü ver kardeşimde hayırlı bir işe girsin ve hayırlı bir eşi olsun kızım bize hayırlı bir evlat olsun eşimin ailesiyle iyi olalım hep sivri dillerimizi törpüle Allahım şu saflığımda bitsin artık herkese güveniyorum ya hiç ders almıyorum sinirlerimden de arınmak istiyorum uffffff.. Allahımm eşimi ve evladımı başımdan eksik etme senin yolundan ilerleyelim hep doğru yoldan AMİNN..

Artik guzel seyler olsun nolurr!!!!yoruldum hemde cooook yoruldum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke engel olabilsem kendime bile bile hata yapmak ne aci.ya ben nolcam Nasil duzelcemki hergun seni görürken.allah hayirlisini nasip et bana pişman olacagim isler yaptirma bana allahim:(

سبحان

"Affettim" dediğin bir kulun da ben olayım Allahım :(
Hatalarımı bağışla, iyi insanlarla karşılaştır.. Sinsi, kötü yürekli bu insanların düzenlerini boz Allahım :(
Rabbimm dayanma gücü ver... :(

bu sene kpss de atanayım Rabbim.
nasıl daha iyi olacağını sen biliyorsun ama bu seneyi en hayırlısı kıl ve nasip et Rabbim.
bu sene kpss olmasa bile olana kadar iyi bir iş nasip et Allah'ım evime kendime katkım olsun babamın yükünü hafifleteyim...

Gucum yok artik bi yolu olsun mutluluga ihtiyacim var...neden hep ben??bigun yuzum gulse yaa artik bende mutlu agzim kulaklarimda gezsem yaa allahim duy nolur duy.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım, duygularıma yenilip yanlış yapmamı engelle. her zaman doğru yerde doğru şekilde davranmamı sağla.
dua ediyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum, ilerledim, daha da olabilir.
doğruya yönlendir, doğrudaysam da ayırma Rabbim. yönümün doğru olduğunu hissediyorum.
ama içimdeki iyi niyeti, verebileceğim büyük değeri sevgiyi daima kontrol altında tutmamı sağla. doğru insanlara göstereyim.
bunlar yüzünden üzülüp kırılmayım artık. sağlamlık ver güç ver Rabbim. sabır ver.
değişmek bir yandan iyi olsa da kötü, istediğin gibi içinden geldiği gibi davranamamak kötü. eskisi kadar acıtmıyor bu ama acı bence. fakat gereken bu.
dualarımı kabul eyle Rabbim, huzur ver...

Hayırlısıyla aöf finallerimden en fazla 1 ders bırakabilecek şekilde geçmeyi diliyorum..
ardından az kalmış da olsa güzelce kpss çalışabilmeyi...

Allah'ım sütüm artsın n'olur..
Reglim sebebiyle çok azaldı dünden beri.. Korkuyorum :(

hakkımda hayırlısı olsun her anlamda mutlu olacağım ve şükredeceğim hayatla...

Peki bişeler yiyo musun artsın diye

Evet hem de çok.. Aslında süt üretimi yediklerimizle alakalı değilmiş. Öyle olsa afrika'daki anneler nasıl emzirirdi? Ama korkuyorum işte.. Böyle azalınca ister istemez panik oluyorum.

Back
X