Dilek Kutusu.....:))

Simdi bekliyorum yaa umarim bekledigime degicek bi kisi cikar karsima ve herkesin imrendigi durdu durdu turnayi gozunden vurdu diyecegi bi evlilik istiyorum allahimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su mübarek Ramazan da Rabbimize yalvarıyorum önce tüm bebek isteyen arkadaşlara yaa VEHHAB ismiyle versin Rabbimiz... sonra tüm riskli risksiz hamilelere içi sıra da bize bebelerimizi kucağımiza almayı nasip eylesin ins Rabbimiz.. Ve tüm huzursuz olan yuvalara huzur huzurlu olan yuvalarımızında huzurunu daim eylesin ins... RABBIMIZ (amin)

Rabbimiz dayanma gücü ver sabrimi artır ve sonunda mutluluğu tattir ne olur

Olumlama yapiyorum kendimi sartlandiriyorum ve aracisiz senden diliyorum allahimmm...yanindayken dunyanin durdugu huzur buldugum sevip sevilcegim hayirli bi es...tek dilegim rabbim ask evliligi yapmak istiyorum...nolur duyyy duy duamida kabul et bu mubarek gunlerin hurmetine...hatta o unutamadigim adami keske geri versen bana...;(

Yatatan Rabbimiz sen benim içimden geçenleri biliyorsun ne olur tüm ümmeti MUHAMMED I içi sıra beni de bu sıkıntılardan kurtar ne olur güzelliklerle sonumuz gelsin (amin)

Bu kez olsa yaa rabbim..

ALLAHIIIIIMMMMMM ne oluuurr atanmam icin yeterli puanii alayim YARABBIMMMMM dogunun en ucra yerine kimsenin pek fazla yasamadigi dagin basina bile atanmaya raziyim yeter ki eylul ayinda nasipse gideyimmm offfff offff aglayacam yaaaa :'(

Allah'ım ne kendini, haddini bilmez, ağzından çıkanı kulağı duymaz insanlardan olalım ne de böyle insanlarla bir arada olalım...
Samimiyetsiz, iftiracı, anlamak istemeyen insanlardan koru Rabbim.

Yaziyorum,dusunuyorum,biliyorum ve en onemlisi hazirim gelsin bakalim olumlamalarimin sonucundaki kismetttt

Aşık olayıııım ve de karşılıklı güzel bir aşk lütfen lütfen lütfen

Ya mutlu olayım çook mutlu olayım istiyorummm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi kerede hayirlisi akillisi beni bulsun yaw ;(

Zaman istesem de geçiyor istemesemde önemli olan hayırla gecirmemdir. RABBİMİZ zamanı hayırlısıyla geçir ne olur canımızı acıtma yuvamı ve bebeğimi sağlıklı hayırlı bi şekilde bize bağışla

Allahim bu kez hissediyorum hazirim...yakindir aradigim dogru adami bulmam umarim yaniltmazsin beni

kardeşim ile aram abla kardeş gibi olsun.. beni ve annemi daha sevgi dolu ve saygılı olsun.. eşinin terbiyesizliklerini görüp daha saglıklı düşünsün. amin.

Bana karşı biraz daha kibar olsun iş ve okul hayatını düzene soksun benim kocişim olsun ilerde, sağlık ve uyku durumum normale dönsün lütfen abimle barışayım, kaldığım dersleri geçeyim, okul uzamasın İnşallah. En önemlisi, dedeciğimin mekanı Cennet olsun. Amin Rabbim..

Babami bana bagisla allahim...bu hafta nasil gecer artik bilmiyorum?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…