• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Cok sey degil mutlu bi hayat..!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim yardım et..
Kpss' de atanayım..
İyi insanlarla olayım..
Sağlam hayırlı bir dostum olsun..
Doğru yollara yönlendir..
Kalbimde olanları hayırlı kılıp bana nasip et Rabbim...

biriyle tanışayım..
gözgöze geldiğimiz ilk an bütün geçmiş acılarım silinsin..
ve aşka düşeyim..

Aşk'a düşsün....

Sevip,sevilmek rabbim cok bisey degilll...gonlume gore biriyle bir an once.....esmer olsun sadece....

2015te devlete kapağı atmak en önemli dileğim. İnşallah olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu gece kimin ne dilegi varsa kabul et onlarin yuzunu guldur Allah'im.
Benimde dileklerimi kabul et.
Hepimizi koru.
Amin.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

dileğim;

hayırlı, ahlaklı, erdemli, anlayışlı, kibar, centilmen, cömert, komik, karizmatik, ağır başlı, efendi, kariyer sahibi, uzun boylu (mümkünse 185-190 arası), kumral, renkli gözlü, allah kitap bilen ailemi ailesi gibi gören, sosyal, dinamik, içten, samimi, romantik, dengeli, terbiyeli, sadık, bana aşık ve kadrimi kıymetimi bilecek, benden fazla maaş alan, atletik yapılı, yaşıma uygun bi koca..

amin

eski sevgilimin döneceği yok :(

allahın ne vereceği bilinmez biz duamızı eksiksiz yapalım ama dimi

Son düzenleme:
Esmer,benden uzun,iyi bi ise sahip,konuskan,bilgili,kulturlu,aileme uyucak,ailesi duzgun,beni sevip sahiplenicek,benimde sevecegim gonlume gore huyu huyuma,cocukla cocuk,buyukle buyuk olan,kafa dengi,sosyal,gurur duyacagim,bana asik,evi olan,ve en onemlisi gozleri kapkara olan bi es ver rabbim!!!

Allahım şu mübarek gecede sana ellerimi açtım..

çektiğim bütün acıların mükafatı olacak mucizeyi gönder bana allahım..

rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ne olur onun yanında okuma fırsatı çıkmışken bu fırsatı değerlendirebileyim.onun yanına gideyim.

Oğlumun sünnetinde hiç bir sorun çıkmamasını diliyorum. Canı çok yanmasın, aç kaldığı süreyi hemencik unutsun istiyorum. Allah oğluma dayanma gücü bizede onun acısına sabretme gücü versin

Sonunda guzel bi haberrr :) nolur allahim haberin devamida gelsin ve sonuda guzel olsun ;)

Allahım yuvama huzur mutluluk bereket bol muhabbet ver iç sıkıntımı gider.sifa ver Allahım hem ruhen hem fiziken.Saglıklı hayırlı tatli evlatlar nasip et Allahım bebegimi doya doya öpmeyi nasip et beni yanlızlıktan kurtar Yanlızlık Sana Özgüdür....amin

dileğim sevdiğimle birlikte mutlu ve huzurlu bi ömür sürmek onu hiç kaybetmemek o beni hep çok ama çok sevsin istiyorum...

Allahım evimizin kredisini kimseye muhtaç olmadan ödemeyi nasip et inşallah

Karagozlu bi es diliyorum...allahim artik olucak kisiyle karsilastir beni tez zamanda..olmiycakla ugrastirma tanistirma....

Ya Allah, lutfet o aklımdaki istediğim şahıs bana güzel bir şeyler yazsın şimdi.
Beni hayırlısıyla mutlu et ya Rahman.

Son düzenleme:
Back
X