Önce bana, eşime, ailemize, ve tüm sevdiğim insanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Sonrada hayırlı olabilecek tüm hayallerimin gerçekleşmesini diliyorum :Saruboceq:
bende sevdıklerıme ve kendıme saglıklı, huzurlu yıllar
huzurlu ve hayırlı bır evlılık yasamayı
aılemle huzurlu olmayı
esımı hem sevmeyı, hem ona asık olmayı, saglıklı hayırlı evlatlarımın olmasını, ıs konusunda emeklerımın karsılıgını almayı ve keske dememeyı dılıyorum...
Allah'tan
Herekse sağlık......
Öldüketen sonra Cenneti ve Rızasını.....
Ablacığıma ve tüm dielyenlere sağlıklı,hayırlı bebişler.....
Bana ve herekse güzel ,hayırlı,helal kazançlar.....
Huzurlu,mutlu aileler, eşler.....
borçlarımızı hemen kapatmak için yeterli miktarda para istiyorum.. fazlasında gözüm yok çalışarak kendimizi toparlayabiliriz.. ama şuan ciddi manada acil para istiyoruuuuuuumm
çok şükür milyonlarca kişiden daha şanslı olduğumu düşünürüm
hergün ettiğim dualarım var zamanla hepsi gerçekleşir İnşallah ben bu gün bir konuda gördüm GÖZEK arkadaşımızın yazısını okudum çok hüzünlendim onun için şu andaki duam ve dileğim
GÖZEK kardeşimin sağlıklı hayırlı ömürlü bir bebeği olsun ve İnşallah bütün çocuk isteyenlerinde
ALLAH en kısa zamanda bu dileğine kavuştursun:ecrin_bebek::Saruboceq:
yaklaşık bir yıldan beri kafamı kurcalayan,beni derin üzüntülere sevkeden, Allah'tan başka kimsenin bilmediği bir derdim var. İnşallah bu dertten kurtulurum.
Bir de başka bir yerde ya da başka bir şehirde; bütün üzüntülerimi, yaşadıklarımı geride bırakıp,hayatıma tertemiz bir sayfa açmak istiyorum...
Dilerim bu haftakı sınavlarımı verırım,
Dilerimki bu sene okulu bıtırır dıplomamı alırım,
Dilerimki onumuzdekı sene ogretmenlıge baslayabılırım,
Dilerimki kayınvalıdemlerın ekonomık durumu duzelır,
Dilerimki kendı evımıze cıkarız,
Dilerimki onumuzdekı sene cocuk sahıbı olurum....