Dilek Kutusu.....:))

işyerinde sorun çıksın istemiyorum yada yeni huzurlu bir iş istiyorum...
beni çok seven biri çıksın karşıma,hali vakti yerinde olsun işi gücü olsun bir süre beraber olduktan sonra evlenelim istiyorum...
anneme babama kardeşime allah uzun ömürler versin istiyorum......
(yaaa çok mu şey istiyorum...?)

Annemle kardeşim hayırlısıyla sağlıcakla İstanbula giddip gelsinler:Saruboceq:

lutfen allah ım lutfen ıstedıgımız evı alalım lutfennnn buyuk zengınlıkler ıstemıyorum ıhtıyacı olanlara ver bana cok buyuk zengınlıkler verceksen...bize sadece r bloktakı istedıgımız evı ver allah ım lutfennnn lutfennnnnnnnnn :Saruboceq:

benim de sağlıktan sonra tek dileğim bir ev sahibi olmak...kiracılıktan sıkıldım artık...bizim de bi evimiz olsun Allah'ım...olmayan herkese ve bize de ev nasibet...bu dünyada mekansız öbür dünyada imansız bırakma bizi yaRabbim...:Saruboceq:

Askerim haziran sonunda iznee qellsinn ..=)
Benimde dileğim buu =)
:asigim:

Genclime verin kızlar tabıykı herşeyın başı sağlık mutlulukk =))a.s.

benim ve bebek isteyen bütün herkesin bebeği olsun

kk'da ki hamiş olan arkadaşlarımın bebekleri sağlıkla doğsun

sağlığım, huzurum, mutluluğum eksik olmasın

rabbim her şeyin hayırlısıyla karşılaştırsın inşallah

bende yüce rabbimden annemi benim başımdan eksik etmesin ve daha benim önrümden alsın ona versin die her gün dua ediyorum bi de ileri zamanlarda eğer evlenirsem yüce rabbimden HUZURLU Bİ YAŞAM DİLİORUM AMİN AMİN AMİN ALLAH HARKAZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BACİŞLERİM opuyorumnanaktan

Ailelerimizi ve sevdiğimi Allah başımdan hiç eksik etmesin
Sözüm nişanım sorunsuz hayırlısıyla olsun
Nişanlım bir an önce askere gidip sağ salim gelsin
Sıcacık huzur dolu mutlu sağlıklı bir yuvam olsun

AMıN ALLAH'IM HEPıMıZıN ıNŞALLAH....

İnşalalh kocamın işleri düzene girer sağlıgımız sıhatimiz yerinde olsun bide çok bişey istemiyorum kırmızı bi mini cupper olsunnn inşallah çok istiyorum yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saat 3 tegireceğim iktisat bütünlemesinden geçmek istiyorum opuyorumnanaktan baba ne olur beni marmarise gönderrr söz veriyorum aksazdan dışarı çıkmıcam lülülülülülü

Rabb'im Bebişimi sağLıkla kucağımı aLmamı seni seven ve seninde sevdiğin bi kuL vatanıma miLLetime insanLıga yararı oLucak hayırLı bi ınsan olmasını nasip et

ÜMMED-ı MUHAMMET EVLADIYLA birlikte önce RABBıMDEN
saglık huzur mutluluk istiyorum
daha sonrada hayırlı saglıklı bir şekilde bebişimi kucagıma almak istiyorum
ve Allah isteyen herkezlere nasip etsin inşallah
daha sonrada bütün dualarımızın kabulunü istiyorum hayırlısıylan inşallah
amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…