Dilek Kutusu.....:))

öncelikle az bi borcumuz kaldı ondan kurtulmayı çok istiyorum bebek istiyorum ve birde ev istiyorum şöyle başımı sokabilecek kadar iyi olsun yeter başkada hayattan bir beklentim yok şuanda üçününde gerçekleşmesi imkansız gibi ama gerçeklerşirse oldu diye yazarım.tüm dileklerimizin kabul olması dileğiyle.....

benım unıversıte yıllarım guzel gecsın
mezun olunca tam donanımlı bır ınsan olayım ve cabuk ıs bulabıleyım
aynı zman da sevgılım de boyle olsun
ve sevgılımle aram duzelsınsenağlama

aşkım hasta olmuş biran önce iyileşmesini istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Allahım tuttugumuz orucları, kıldıgımız namazları kabul et yarabbim. :Saruboceq:

+ aylar cabuk gecsin nolur, askımı cok özledim bizde kavusalım artık :Saruboceq: :Saruboceq:

Ailemle ağız tadıyla yaşadığım şu hayatımın şükrünü güzel yapabilmemi ve onları aratmamayı nasip

et Allah'ım....

Şu güzel ve hayırlı ayın özelliğini idrak edebilmemize fırsat ver.....

Gönlümdekiler Sana ayandır sen en hayırlı ve olumlusunu ver.....

Tüm hastalara şifa ver, kimseyi kimseye muhtaç etme ne olur...

ALLAH'ım bana, mesleğime kavuşmayı, hayırlısıyla polis oLmayı nasip et Ya rabbim. huzurLu sağLıkLı oLayım. iLerde ailemle eşimle mutlu bi yuvam oLsun sağLıkLı çocukLarım oLsun. amin... :nazar:opuyorumnanaktan

öncelikle kalıcı ve rahat bir iş istiyorum
sonra kıymet bilen bir eş
sonra da saçlarımın dökülmesinin durmasını istiyorummmm.

allahım şu ramazan mübarek günlerde herkesin dualarını kabul et ,darlık yüzü çektirme
aminnnnnnn

Sağlık ver bize Allahım.. Herşeyin başı sağlık. Kötü insanların şerrinden koru huzur ver darlık çektirme Allahım.. Kısa zaman sonra evleneceğim sen işlerimi kolaylıkla halledebilme gücü ver bana :gitme:

BEN nişanlımla aramdaki anlaşmazlığın düzelmesini kendisine çeki düzen vermesini istiyorum...mide ağrılarım azalsın iki ay sonra olacağım ameliyat başarıyla tamamlansın,daha iyi bir iş,huzur,azcıkta kilo istiyorum..off çok şey istiyorum...

benim dileğimm
allahım ne olur çarşamba günü kızımın sonuçları güzel çıksın önemli bi rahatsızlığı olmasınn
minicik yavrumun derdide minicik olsunnnnn

Rabbim bu gün sanırım namaza alışmaktan et kesen yerlerimin acısından ne oruç tutabildim ne namazımı kılabildim ilk dileğim yardımına muhtaç olanlara elini uzatman,sevvalcik arkadaşımın dileğini kabul etmek,şifa bekleyenlere şifa vermen ,ruhu kararanları aydınlatman,ikinci dileğim annemi kardeşlerimi mutlu huzurlu kılman üçüncü dileğim dgs sınavında derece yapıp istediğim yerlerden birine yerleşebilmem dördüncü dileğimse sevdiceğimle bizi bedenlerimizi fikirlerimizi isteklerimizi tercihlerimizi ayrı koymaman
amin..

Back
X