Dilek Kutusu.....:))

ınşallahh hazırladığımız katalog ve işlerimiz çok başarılı olur...allah'ım Sen mahçup etme :Saruboceq:

2.sınıfa geçtim.Çok korkuyorum.İnşallah geçen seneki gibi iyi geçer,emeklerimin karşılığını alırım...:Saruboceq:

Bende bi dilekte bulunacağım Arkadaşlar :
Allahım inşallah bu hoşlandığım adamda biran önce farkıma varır ve yepyeni çok güzel bi aşk yaşarız İnşallah geleceği olan kocaman bi aşk ...
Ondan çok hoşlanıyorum ben

benim dileğim avukat olmak
üniversiteyi kazanıp hukuk okuyup avukat olmak istiyorum
umarım bugün bu dileği yazdığım gibi başka bi zamanda
yaşasın avukat oldum yazarım ve başarılı biri olurum
herkesin dileği kabul olur İNŞALLAH ...opuyorumnanaktan

İstanbul'da okul hayatıma devam edeyim,4 senelik üniversite öğrencisi olayım.. Allah'ım sen bu güzelliği bana nasip et

Ben sevgilimi çok özledim :çok üzgünüm:
Biliyorum görüşmemize daha çook var
Ama en azından zaman çabuk geçsin :Saruboceq:

Yarın işten çıkabileyim :Saruboceq:
Bugün denedim olmadı yarın olsun lütfen

sonunda kocişimi ikna ettim ve ehliyet alıorum allahtan dileğim kazasız belasız kullanmak tabii birde allah anneme babama ablalarıma kocama yiğenime canım arkadaslarıma ve bebeklerine kocalarına tüm sevdiğim insanlara elden ayaktan düşürmeden uzun ömür versin hepimize huzur mutluluk versin sırnaşık şey

cenabı hakkım bende senden gönlüme göre bir eş,kimseye muhtaç olmadan sağlıklı huzurlu senin yolundan sapmamış hayırlı bir ömür diliyorum sevdiklerimle.Allahım namerte muhtaç etme,bütün sana el açan ihityacı olan kullarının duaların da kabul eyle Allahım sen herşeye kadirsin.sana çok şükür

allahım sen minik kuzumun ameliyatını en güzel şekilde geçirip eski sağığına dönmesini sağla
benim kuşum daha minicik
sen ne olur onun çok acı çekmesine izin verme

görümcemın eşiyle barısmasını diliyorum ınş bosanmazlar

Yarın şu topuklularla yürürken ne olur başıma bir iş gelmesin Allah'ım kaydirigubbakcemile3

Sen kimseye muhtaç etme beni ,sevdiklerimi kimseyide bize muhtaç atme....Kimseden değil Sen'den
isityorum..Halim Sana ayandır ver eksiklerimi mahçup etme beni........

evlatlarımın hayırlı olmasını istiyorum..aslında istedğim çok şey var aklıma geldikçe yazarım artık..

düşmanım varsa o da dahil olmak üzere

HERKES MUTLU OLSUN EVLERıNDEN HUZUR EKSıK OLMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…