Dilek Kutusu.....:))

Canım aşkım teskeresini alsın da gelsin hayırlısıyla.Ve tümmm askerlerimize nasip olsun hayırlı teskereler.Devletimiz,varlığımız,birliğimiz.bağımsızlığımız daim olsun...
Rabbim hayırlısıyla eksiklerimizi tamamlayıp yuvamızı kurmayı,hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inş.Ve her iki dünyada huzurlu olmayı nasip etsin...
Allah'ım herkesin gönlüne göre ver,sevenlere yardım ettt,yüzlerimizi kara çıkarma.:Saruboceq:

Ankara'da başıma ne gelirse gelsin tek telefonuyla halledebilecek, başıma bir bela gelirse bir tek msajımla yanıma gelebilcek -tabi olayı da çözücek-, güvenilir, sağlam bir adam olsun hayatımda istiyorum. Aslında var öyle biri, ama bana çok uzak...

Canim bu kadar mi olur.? ....sanki ben yazmisim gibi.........kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla bir ev sahibi olmayı çok istiyorum... şu an şartlar ve imkanlarım elvermese de inşallah bir gün bir evim olacak ki annemler de rahat etsin...ama lütfen o gün çok geç olmasın...

Artik mutlu ve dingin bir hayat istiyorum, acaba cok mu???

Sağlıklı, daha dingin ,daha huzurlu,sakin bir hayat ve vicdanı tertemiz, merhametli, bilgisini paylaşan insanlarla çalışmak-yaşamak-görüşmek istiyorum....
Bİr de ablacım sağlıkla, sağlıklı bebeğini kucağına alsın..güle güle büyütsün....
Bir de annecim çoook mutlu,huzurlu,sağlıklı olsun....maddi,manevi hiç sıkıntı çekmesin inşallah...

Canim dilerim 2010 hepimize guzellikler ve hayir getirir..

1)Allah'im ne olur okul 2010 nisanin sonunda kapansin ve ben de biletimi alip hemen Turkiye'ye gideyim! rinoplasti yaptirayim, bi kac benim var onlari aldirayim, ailemle hasret gidereyim...sonra da kocisin yanina doneyim ehliyet alayim...bunlarin gerceklesmesi icin 2010 yazini beklemem gerek ama senağlama
2)Allah'im ne olur ulkemizi bolucu irkci insanlarin serrinden koru! Turkiye daha fazla yipranmasin...kurt acilimi dedikleri sacmalik ortadan kalksin yoksa daha coook sehit verecegiz cunku ortalik gittikce karisacak...daha cok masum vatandasimiz olecek...daha coookk Turk anasi bagrina tas basacak...sen devletimi, milletimi, vatanimi koru Allah'im. artik ulkeme huzur gelsin! boluculer ulkemizden defolup gitsin!
3)domuz gribi olmaktan korkuyorum domuz gribi olmiim...onumuzdeki yillarda da baska bir salgin grip cesidi daha orataya cikmasin( yani Amerika bijolojik savas sacmaligini artik durdursun)
daha coooooooooooooooook yazarim ben susayim en iyisi :içelim:

'Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutar mı?' diyebileceğim bir adam girsin hayatıma....2 hafta içinde:)

çok guzel bır ıse gırıp orda sureklı calısmak ıstıyorum(5 yıl)
ıyı evlatlar ve guzel mutlu bır yuva ıstıyorum ama bunların yanında saglık ve huzurda olmalı

Bir an evvel lotodan büyük ikramiye çıksın istiyorum.Üst katımdaki deli karının gürültüsünden bıktım.Dönümlük arazinin ortasına ev yaptıracağımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…