• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

aşkımla sonsuza kadar mutlu olmak istiorumm...

bide hayırlısıyla aşkımda bende sınawları kazanalımmm:Saruboceq:

evliliğimde kimsenin gözü olmasın düşmanlarım warsa kendilerini yesinler. dedikodumu yapanların çenesi tutulsun alsanaalsanasmile
birde bebeğim olsun istiyorum en çok...

Hayatimdaki radikal degisimler ,hic ummadigim tatli surprizler bana huzur, moral ve cok enerji verir oldu, umarim artik 2010 bana hayirlar getirir..:nazar:

Allahım ne olur onu bana hayırlı kıl ve ne olur Pişman olup dönsün geri beni sevsin bana sahip çıksın bensiz yapamadığını düşünsün ben onsuz nefes bile alamıyorum ne olur pişman olsun ve dönsün Yarabbim :Saruboceq:

Allahım senden diliyorum ki, Eşimin tayin işine yardım et.
Kavuşalım artık.Ben artık evli gibi evli olmak istiyorum.
Geceleri kocama sarılıp uyumak, yemek yapmak, gezmek, tv seyretmek, kavga etmek,
eğlenmeki şakalaşmak.
Yardım et Allahım bize ve bizi gibilere.

Birde herkesin hgönlündeki nasip et.
ışsizlere iş, hastalara şifa, borçlulara para.

Amin....

Allah'ım inşallah sevdiğimle maddi sıkıntılarımızı aşar bize bi mucize verirsin en kısa zamanda evleniriz onu çok seviyorum n'olursun Allahım bize yardım et ve bizi ayırma (AMİN.AMİN.AMİN)
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun..
Tüm kullarının hayırlı dileklerini kabul eder. (AMİN.AMİN.AMİN)

ALLAHIMMM onunla kavuşmamaı nasip ettt istediğimiz şekilde hayallerimize kavuşmamı ömür boyu onun koynunda uyumamamı nasip et YARABBıMM.....AMıNNNNNNNNNNN
ALLAH tüm sevenleri kavuştursunn....bunada da AMıNNNN:D

Rabbim onu bana hayırlı kılmadın onu bana döndürmedin ne olur benim UNUTMAMA yardım et çıkar onu aklımdan beynimden kalbimden ne olur YÜCE ALLAHIM :Saruboceq:

sevgılımın bana cok asık olmasını, benım zamanında onun yuzunden cok ıcım acımıstı onunda acımasını, varlıgımda yoklugumu hıssedıp bıraz olsun uzulmesını ve acı cekmesını ıstıyorum, ancak oyle yaralarım kabuk bağlar

Allahım ne olur pişmanlığı yaşasın ne olur Yüce Mevlam benim içim nasıl acıyorsa onun da içi acısın :Saruboceq:

inş nişanlımın işi benim memleketimde olurda gurbete gelin gitmem:)

Back
X