• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

ben de ilk önce oğluma sağlık ve mutluluk diliyorum ikinci dileğim de sağlıklı ve tabiki de güzel bir bebek :D hatta sarışın da olursa süper olur :D

Allah'ım Şuan Okunan Ezanlar Hürmetine Ne Olur Alınyazımdaki Kaderimdeki O Olsun!..

:Saruboceq:

Allahım hayırlısı aldığım işlerden alnımın akıyla çıkmak nasip et. En büyük dileğim mutlu bir yuva... Güzel huylu, hayırlı bir eş..
(duruşundaki sakinlik ve sevimlilik inşallah ruhundada vardır. Anlayışlı güzel insan)
.. Zengin olmak istiyorum inşallah...:asigim:

İnş. rabbim gönlümdekini hayırlı kılar ve onu bana nasip eder..Hayırlısı ile bebeğimin çok sağlıklı bir erkek olmasını diliyorum..Gerçekten iyi yetiştirmek istiyorum..Kimseler karışmadan huzurlu ve mutlu bir şekilde eşim ben ve bebeğimin olduğu huzurlu bir dünya istiyorum..

Allahım ne olursun benım hakkımda kım ne dusunuyorsa ona ıkı katını ver
lutfen olacak seyelr guzel ve bana zarar xvermeden olsun
ıstedıklerım olsun lutfen

bende dileğeyim Rabbim den tek isteğim (tek diyoruz 1sürü oluyo ama) komşularım da dua ediyo başkasının duası gerçek olur okuyan da amin desin o bile yeter bebiş sağlıklı hayırlı ve bizim olan bi bebiş inşallah Allahın izniyle

buraya yazarken inanarak yazıyorum olacağına :)))
beni üzen herkesin üzülmesini gözümün önünde ağlamasını yalvarmasını istiyorum. benim üzdüğüm kız bu kız ben naptım eşşek kafam desinler istiyorum.

Onun karşında dik durabilmeyi, heycanlanmadan gülümseye bilmeyi içimi ona açmayı yanında kendim gibi olabilmeyi, ve onunda gözlerimin içine baktığında yüreğimi görmesini ve bana gerçek bir sevgiyle aşk ile bağlanmasını ömür boyu eşim kocam hayat arkadaşım olmasını diliyorum. Böyle bir mutluluğu yaşamayı ve yaşatmayı bunuda en yakınlarımla paylaşmayı sesizliğimi içime attıklarımı bozarak tüm dünyaya mutluluğumu haykırmayı diliyorum...

Allahımın izniyle saglıklı mutlu bir gelecek istiyorum.iyi bir üniversiteye gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.sevdiğim insanla şimdi nasıl mutluysak gelecekte de aynı mutluluk ve huzurla birlikte olmak ve onun kocam olmasını istiyorum...:asigim::asigim:

Allahım kendi ayakları üstüde durabilen sadık karşılıklı birbirimizi sevip aşık olacağımız hayırlı bir kısmet eş nasip etsin bana aminnn:Saruboceq:

Allahım beni eşimi ve sevdiklerimi ömür boyu şaşırtmasın,allahım herseyın sıralısını nasip etsin[.Bide Atatürkçü vatanını seven dini inançları kuvvetli ve yasadıgı herseye saygılı bır evlat yetıstırmeyı nasıp etsın rabbim bana .Bide ömür boyu esımle bugunkı gıbı olabılelım ınsallah.../LEFT]​

tek dileğim bir gün çocuklarımla aynı evde yaşamak.onlarla uyumak,uyanmak onlara kahvaltı hazırlamak okula göndermek...yanlarında olmak allahım ne olur.

Back
X