Dilek Kutusu.....:))

Geri sayim basladi... Son 5 gun sinavlarimin sonuclanmasina...
Insallah haykira haykira "hemsire oldummmmmmmmmmmmmm" diyebilecem.
Hayirlisi :18:

Dilek kutusuuu,sevdiceğimmmle biz hiç ayrılmayalım,aşkımız hiiiç bitmesiin,evlilik yolu engelsiz olsun istiyorum..
Bir de bugün tatlı kuşum çoban uçtu gitti kaçırdık (,umarım ona iyi bakabilecek bir aile yanına alır,allahım sen o minicik canlıyı koru, amin..

Son düzenleme:
Sen bana yardım et Mevlam sen sabır ver..Tuttuğumuz oroçları kabul et ibadetlerimizi kabul et senin yolundan ayırma nefsimize yenik düşmemize engel ol..

Allahim Yuceler yucesi Rabbim hakkimda, hakkimizda en hayirlisini nasip eyle Allahim.. suphesiz sen herseyi en iyi bilensin hakkimizda hayirlisi nasip et Allahim

sevdiğim yanımda olsun derdi de neşeyi de beraber yaşayalım istiyorum
bir de kpss yi kazansam, sevdiğim de askere gitse ne iyi olurdu

hiç borcumuz olmasın ,geçinecek paramız olsun ,sağlığımız ve huzurumuz olsun
çok şey istedim galiba

dileğim çok huzurlu ve zengin olmak, kendi iş yerlerimin patronu olmak ve kocaman havuzlu bir villa :)) sonraa dünya turu meleklerimde diliyorum ve kabul ediyorum.

Ey guzel rabbim bu kuluna kazanmak nasıp et arkadaslarına da nasıp et. Ve her sey yoluna gırsın guzel ve huzurlu olsun ınsallah. Kabul et nolur rabbımmm hayırlısıyla aminnnnnnnnnnnnnnn

hakkımızda hayırlı bir yer çıksın Allah ım...
bizim için hayırlı kıldığını gönlümüze de razı kıl..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…