Dilek Kutusu.....:))

Rabbimden herseyin hayirlisini diliyorum, yanlis yollardan uzak tutmasini.. dogruyu görmemde yardimci olmasini..
beni, bu günahkar kulunu affetmesini.. razi gelip sevdigi kullari arasina almasi icin duaciyim..

Allahim kalbimden gecenleri birtek sen biliyorsun.. hayirilisiyla nasip et, degilsede uzaklasmam icin yardimcim ol ya Rabbim..

kalbimden nasıl bir insanın geçtiğini rabbim biliyor.
manevi gücü yüksek dini bütün ibadetlerini tam anlamıyla yerine getiren benim ve ailem için hayırlı insanlar karşılaşmak ve ömrümün sonuna kadar mutlu olmak en büyük dileğimdir :

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

bu Mübarek gecede kimin ne dileği varsa sen hayırlısı ile kabul eyle Rabbim..

Hastalara şifa dertlilere deva nasip et Rabbim..

Allah ım halimi görüyorsun.senin merhametin bir annenin evladına olan merhametinden katkat fazla.ne olur bilerek yada bilmeyerek,gizliden yada aşigar işlediğimiz tüm günahları affeyle.el-tevvab adının yüzü suyu hürmetine tövbelerimizi kabul eyle.bu gece kadir gecesi.ne olur allah ım içinde bulundugumuz bu zor durumlardan kurtar.bizi günaha yaklaştırma..dualarımızı hayırlısı ile kabul eyle.kaldıramayacağımız yükler verme.gönlümüze güzel görüneni hakkımızda hayırlı kıl,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze güzel göster.ey yüceler yücesi,senden bize yakışanı değil,sana yakısanı diliyorum rabbım.medet yarab medet yarab medet yarab.dardayımmmmm,el-fettah adın yüzüsuyu hürmetine bir kapı aç.aminnn.aminn.aminn

allahtan anneme babama kardesıme tüm sevdıklerıme saglık dılıyorum, kardesımın ısınde ve okulunda bol basarı dılıyorumm.. anneme bol bol sabır dılıyorum babama bıraz anlayıs dılıyorumm..kendım ıcındee benı anlayan, huzur veren bır ask dılıyorumm

bu mübarek geceyi en hayırlı şekilde geçirebilmeyi diliyorum.
dilerim tüm müslümanların günahları affolunur...

bu yılı ve bundan sonraki tüm yılları beraber "evimizde" geçirmek istiyorum... arada kilometreler olmasın artık nolur...

dileğim içinde Allah korkusu olan temiz kalpli iyi bi eş sağlıklı ve hayırlı çocuklarımın olmasını istiyorum Allahtan inşallah bi gün bu dileğim gerçek olur bunu gerçekten çok istiyorum

Kayınbiraderim en kısa zamanda hayırlısı ile evlensin inşallah..Belki kayınvalidem az mola verir diğer geline sarar gerçi ben onun gözbebeğiyim ilkiyim benden kolay kolay vazgeçmez ama bir umut

Lütfen artık düzgün bir şekilde beni arasın ya nolurr ona ulaşamıyorum aramadığım yer kalmadı ölmek üzereyim. Allah ım lütfen ulaşsın bana artık güzelce.

Allah bütün sevenleri kavuştursun, kimseyi ayrı koymasın hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…