Dilek Kutusu.....:))

Rabbim sen beni benden daha iyi biliyorsun..İçimdekilerini zihnimdekileri..Sen Bana Yardım et sabır ver karşımdakilerine de hidayetinle islah et benden evimden eşimden oğlumdan uzak ne isterler ise yapsınlar ne halleri varsa iyi kötü görsünler ama bizden uzak 2 kuruşluk huzurumuza göz dikiyorlar ya ben sindiremiyorum..Sana haval ediyorum..

Dili başka yüreği başka insanlardan sana sığınırım Rabbim..

hayırlısıyla beni rahat yaşatacak işi bulmak istiyorum.
sonra bi de sevdiğim adam çabucak atansın
bi de evlenelim :)

ama her şeyden önce çevremdeki tanıdığım, tanımadığım tüm iyi kalpli insanlar için sağlık diliyorum...

hayırlı bir evlat istiyorum Allahımdan bir bebek.. çok istiyorum inş buraya bende hamileeyimm diye konu açmayı nasip eder rabbim..allah bütün isteyenlere nasip etsin inş..

Geleceğimi hayırlı kıl rabbim,sevdiğime kavuşmayı ve onunla çooook mutlu olmayı.Çok engeller aştık ve devam da ediyoruz bı sınavların sonucu meyvasını versin artık

Umarım hastanemız kapatılmaz
İşsız kalmayız ama, yenı bır hastane, yenı çalışanlar zor olur benım ıçın

bız ıyıyız ya, ne dıye ıflas edıyorsun

Ben de hayırlı bir eş ve huzurlu bir yuva diliyorum

İnşallah kaderimde yazılı olan kişiyi Rabbim tez zamanda karşıma çıkarır ve kalbime doğruyu ilham eder

Beni yarı yolda bırakan insanların,benim canımı acıtan insanların aynı acıyı yaşamasını diliyorum. Ne eksik,ne fazla sadece aynı acıyı..

Rabbim Şafi ismi ile ablama şifa versin ve hastalığından hayırlısı ile kurtulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…