Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evleneceğim kişinin bir an önce karşıma çıkmasını istiyorum.Evlenmeyeceğim ayrılacağım kişiler çı:gitme:kmasın artık karşıma yıkıp da gitmesinler artık.
Allahim 2 kucuk yavrumun hatirina beni dogru karar vermeme yardim et.Onlarin gelecegini benimkine benzetme .Daima mulu,huzurlu , seven ve sevilen insanlar olsunlar.Yollari hep parlak,isil isil olsun...Ve kendim icinde yeni yilda yeni tertemiz bir sayfa ,hayata yeniden guvenle bakabilmayi ve artik mutlu olmayi istiyorum...Klabimin heycanla ve askla carpmasini ,ayaklarimin yerden kesilmesini diliyorum..
ilk önce allah hepimize herşeyin hayırlısını versin...
zorda sıkıntıda açta açıkta kalanlara yardım etsin...
ailem çevremdekilere tüm insalara ve bana allah dogru yoldan ayırmasın...herkese yardım etsin yarabbim..tüm gunahlarımızı affetssin...
tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun...
kendim içince herşeyin hayırlısı versin...
bir dilegim var onuda sen biliosun zaten..
yeni ve iii insanlarla karşılaştır..hayırlısıyla iyi biriyle evlenmemi nasip etsin..ve tüm herkesin dilekleri kabul olsun ....
dilerim kiiiiiiiiiiiiiiii o benim hayatımın aşkı olsun ve ben de onuuuunnnnn, nolur Allah'ım, ilk kez istiyorum bu kadar ve bu büyü bozulmasın.yerimseniben