• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

'Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutar mı?' diyebileceğim bir adam girsin hayatıma....2 hafta içinde:)

10 gün önce yazmışım bunu. Geldinn opuyorumnanaktan Lütfen gitme, benimle kal....

Askerimin eşimin sağsalim gelmesini diliyorum :Saruboceq:
Günlerin hızlıca geçmesini şafağın sıfırlanmasını diliyorum
Bir an önce sevdiceğime kavuşmayı diliyorum :asigim: :nazar:

bende sevdiğim insanla evlenip bir ömür boyu bi yastıkta kocamayı,mutlu bi yuva kurmayı bebişimi kucagıma almayı istiyorum.ailemde hep yanımda ve bize destek olsun istiyorum.HEPıMıZıN DUASI KABUL OLUR ıNŞ.Allah herşeyin hayırlısını versin......

tam 35 yıllık mutlu huzurlu sevgi ve saygıyı kaybetmeden geçirmiş oldugum evliligimin çocuklarımada nasip etmesini diliyorum rabbim ogluma ve kızıma hayırlı eşler nasip etsin bir ömür mutlu huzurlu saglıklı olsunlar hayırlı evlatları olsun onlar beni ve eşimi hiç üzmediler rabbimde onları hiç üzmesin bu dilekler tüm gönül dostları için geçerlidir amin

tam 35 yıllık mutlu huzurlu sevgi ve saygıyı kaybetmeden geçirmiş oldugum evliligimin çocuklarımada nasip etmesini diliyorum rabbim ogluma ve kızıma hayırlı eşler nasip etsin bir ömür mutlu huzurlu saglıklı olsunlar hayırlı evlatları olsun onlar beni ve eşimi hiç üzmediler rabbimde onları hiç üzmesin bu dilekler tüm gönül dostları için geçerlidir amin

amin inş allahım duanı kabul eder:Saruboceq:
benim dileğim kıslarıma eş hayırlı eşler ve işlerinde başırlarryerimseniben
eşimde sağlık lı bi ömür kendim için hiç bi dilek istemiyorummmm:1hug:

yeni ve daha iyi bir iş istiyorum. aşkımın giderek kocaman olmasını istiyorum. aşkımla yuva kurmak istiyorum. iş yaşamımda ve kariyerimde yükselmek istiyorum. sağlıklı olmak ve sağlıklı kalmak istiyorum. çevremde bilinçli ve gözü tok insanlar görmek istiyorummmm

Back
X