Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mutlu olmak istiyorum.sevdiklerimle yanyana.ailemle dostlarımla herkesle.hala konuşmadığım eski demeye dilim varmayan arkadaşımla tekrar barışmayı diliyorum.eskisi gibi olmak için değil yanlız kaldığım içinde değil.sadece küs kalmayı istemiyorum.
bende önce sevgilimden güzel bir evlenme teklifi istiyorum sonrada şubatta söz nişan, haziranda da düğün istiyorum. 1 yıl sonra dünyalar güzeli bir bebek istiyorum.. hihoyyyt çok şey mi istiyorum acaba:tomato:
1-vatana millete hayırlı,eli ayağı düzgün bir çocuğum olsun istiyorum
2-Allahım inşaallah annemi ve babamı daha uzun yıllar yaşatır,ömür versin
3-dilerim geçmişte yaşadığım günahlarım af olur
4-evliliğim sonsuza kadar devam eder inşaallah
5-eşimin bana olan sevgisi hiç azalmasın istiyorum
hayırlısıyla bir evladım olmasını anne olmak istiyorum
borçlarımız olmasın isterim
evimiz olsun
huzurlu sağlıklı bir yaşantımın olmasını isterim
ALLAHI Çok şeymi istiyorum hayttan :1no2:
Allaha binlerce kez şükür ki ,istediğim pek çok şeye sahip oldum, artık dileklerim çocuklarım üzerine ve tabiiki sağlık,
inşallah çocuklarım iyi birer üniversitede okurlar ..
eşimle, evlatlarımla, ailemle, huzur ,sağlık ve mutluluk dolu uzuuuuun upuzun yıllarım olmasını diliyorum.. :)
Annem-babam-kardeşim-eşim ve oğlum ile birlikte uzun sağlıklı bir ömür diliyorum, Oğlum Öss'de iyi puan alıp istediği okula girer inşallah, Allahımın verdiklerine şükrediyorum....