• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

bende yenı evlıyım evlılıgımızn tam olark oturmasını bırbırımızı anlayabılmemızı huzurlu, saglıklı bı omur gecırmemızı hersey yoluna gırdıgınde bebgım olmasını aılemın saglıklı huzurlu uzun omur gecırmesını kardesımın yollunun acık olmasını ayaklarının uzerınde durabılmesını guzel bı yuvası olmasını ALLAHTAN CANI GONULDEN DILERIM

ayyy memlektten uzaktayım benim ailem ve eşimin aileside aynı yerdeler memlekete gitiiğimiz zaman paylaşamıyolar arada kalıyoruz ve çok üzüüyoruz noooolurrrr bizi germeyin artık buda benim canı gönülden isteğim şimdilik

bende ailemin sağlıklı olmasını annemin ve abimin rahatsızlığının geçmesini
abimin kpss ye kazanmasını
eşimin sorunun en kısa zamanda hal olmasını ve tez zamanda sağlıklı bi bebiş gelmesini diliyorum
rabbim dualrımızı kabul etsin inşlhhhh

Allahım bebeklerimin sağlıklı b i şekilde dünyaya gelmesini nasip eyle eşime bana ve tüm yakınlarıma sağlık sihat iman ver yarabbim

sevgilim askerden gelsinn mutlu mesut devam edelimm ve okulum bitttiğinde evlenelimm çok mutlu olalımm huzur eksik olmasın evimizden 2010da çok mutlu olayım 2009daki gibi stresli bir yıl gecirmek istemiorum :teytey:

Son düzenleme:
Eski sevgilim bana geri dönsün, biran önce sevdiğim bir işe gireyim,boraçlarımızı özeyelim lütfen Allahım.Allah herkesin çok istediği duaları kabul etsin

bu yıl okulumu bıtıreyım ve kpss den cok ıyı bı not alayım ve devlet dairesıne yerleseyım daha snra 1 ev ve araba alayım 2.cocugum olsun ailece mutlu mesut yasııyalım kayınvalidemlerden bıraz uzak olalım..(amın)
allahım ben babama doyamadım daha babamı erken alma benden(amın) babamda memur oldugumu gorsun.......

busene tüm yaşadıklarımı unutmak ve yoluma daha güçlü daha bakımlı ve atılgan biri olarak girmek istiyorummmmm

sihirli bir değnek gelsin ve dokunsun eşimin kafasınada benim kıymetimi anlasın değerimi bilsin :sinifsinif:

beni sevsin benim olsun artık,iş bulayım,hiç ayrılmayalım aynı evde yaşamaya bile razıyyım artık onsuz günlerim geçmesin

herşey rüyaymış gibi olsa 15 yıl öncesine dönsem ama çocuklarım yine yanımda olsa ve kaybettiklerim.

Back
X