Dilek Kutusu.....:))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
oncelikle saglik-huzur-mutluluk sonraaaaaaaaaaa
yuce rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikartma isteyen herkese hayirli zamanda hayirli bebisleri ver huzurlu yuvalarimizin bebislerle odullendir ya rabbimm....
aminnnnnn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ona tasarladığım her şeyi söyleyebilmek ve onun dediğim şeyler karşısında inanılmaz etkilenmesini sağlamak en büyük isteklerimden şimdilik. :31:

aşşşkkkkkkkk

mutluluuuuukkkk

huzurrrrrrrrrr

sağlıkkkkkkk

hiç bitmeyen bbir sevgiiiiii

amma velakiiiin karşılıklı olanındannn:34:

ilk önce sağlık, sıhat ve huzur istiyorum. sonra tez vakitte atanmayı ve sevgilimle evlenmeyi diliyorum. şuan sabah ezanı okunuyor. şu ezanlar aşkına rabbim dualarımızı kabul etsin, isteklerimizi gerçekleştirsin inş.

sağlıklı ve huzurlu mutlu bir ömür diliyorum
ruhumu maneviyatla zenginleştir ALLAHIM hep güleyim İNŞALLAH AMİN

ilk önce sağlık, sıhat ve huzur istiyorum. sonra tez vakitte atanmayı ve sevgilimle evlenmeyi diliyorum. şuan sabah ezanı okunuyor. şu ezanlar aşkına rabbim dualarımızı kabul etsin, isteklerimizi gerçekleştirsin inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahh

Ben hepinizden ellerinizi bu defa Suriye deki Savaş da yaralanan ölen minicik bedenlerinde kocaman yürekleri olan Müslüman Kardeşlerimiz için Semaya Kaldıralım diyorum..

Her gün onlarca belki yüzlerce Müslüman KARDEŞİMİZ katlediliyor..

Rabbim yar ve yardımcıları olsun..Rabbim esirgesin inşallah..

Keşke elimizden dua etmekten başka bir şeyler daha gelebilse..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

Allahım inşallah sağlıklı ve kolay bir doğum nasip eder,oğluşumuzu sağlık ve huzurla kucağımıza alır analı babalı ve sağlıklı ve mutlu bi şekilde büyütürüz inşallahhhhh.....

Back
X