• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Herkes icin hayirlisini diliyorum.
Hayatindaki insanlarla mutlu olabilmeyi onlara deger verip kaybetmemeyi bilmelerini diliyorum.
Huzur umut ve guven istiyorum...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Allahım lütfen bi tane hayirli dost ver.
Ömrüm boyunca tek bir dost bana yeter.
Artik güvenmek inanmak istiyorum.sahteleri arindir benim ömrümden. Kurtar beni uzenlerden beni.
En basta bu şehirden kurtar hayirlisiyla.amin

Allah'ım affet bizi... Sen bizi affetsen de affetmessen de Senin saltanatında ne bir eksiklik ne bir fazlalık olur ama bizi affetmessen bizim halimiz çok kötü olur:(

Nolur pisman olmiycagim bi hayatim olsun artik...herkesin duasini kabul eden rabbim bide beni duysan...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

umudumu, inancımı, gücümü sarsılmaz kıl Rabbim. sıkıntılı bir dönemdeyim ve bocalıyorum. insanlardan çok yoruldum. yorgunum ve düşmemek için ne kadar zorlasam da kendimi iyi hissetmiyorum.. Yardım et Allah'ım...

Hayirli bir is lutfen...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

bir kişi diliyorum senden Rabbim. aslında iki ama fazla olursa bir de yeter..
bir kişi.. her şeyim, doğrum olacak, her şeyi ve doğrusu olabileceğim bir kişi.
birlikte sonsuzluğa yürüyebileceğim bir kişi...

Son düzenleme:
Allah im benmde hayirlisiyla saglikli imanli bebegim olsun Yarabbim ummeti Muhammed e ( sav ) icinde de bana annelik duysunu yasat Yarabbim ( AMINNN )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım bu mübarek günde, sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir evlat diliyorum senden.. Fazla bekletmesin bebişimiz bizi.. Tez zamanda kavuştur yarabbim kocamla beni. Bir de onun yokluğuyla hiç çekilmiyor hayat.. Şükürler olsun verdiğin herşey için rabbim..

Allah'ım nolur attığım her adım da yanımda ol beni yalnız bırakma.. Senden istediğim herşeyi ya hayırlı kıl yada en hayirlisini nasip et..hayırlı bir eş,iş ve sana layık bir kul olmayı imanli,sevdiğin bir kul olarak göçmeyi nasip et.. Senden başka kimseye muhtaç etme,el açtırma yarabbim..Bana, tüm yakinlarima ve burda senden yardım dileyen tüm Kadinlar kulübündeki kullarinin dualarını kabul et herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla inş.
AMİN diyin kızlar :)

Allah`ım ömrümün sonuna kadar onu benden ayırma. Tek dilegim mutlu bir yuva kurmak onunla. En kisa zamanda bu guzel kutsal duyguyu yaşat Allah`ım. Amin

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Rabbim beni yalnız başına bırakma. Sen vârislerin en hayırlısısın.

Amiiin.

Su cuma vakti nolur bi mucize olsun allahim nolurrrr

Umarım iş başvurum olumlu sonuçlanır :31:
Olumlu olursa ortamı, çalışma şartlarını severim inşallah :31:

Allah'ım; benim, tüm sevdiklerimin,tüm Müslüman kardeşlerimin ve tüm zorda kalanların yardımcısı ol. Amin...🙏🙏🙏

Öyle çaresizim ki Rabbim,çarelere ermiyor aklım.Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım,Öğütleri masal gibi dinliyorum

Nasihatler ninni misali geliyor, başımı sallıyorum

Sanki anlamış gibi,Beni takipte ızdırap

Peşimden gelir kabuslar

Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka!..Merhametine uzatıyorum ellerimi...

Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi,Dizginle çılgınlıklarımı,affet günahlarımı

Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı,Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma

Vardır bunda da bir hayır,Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..

Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar.. Hüzünlerde olgunlaştır beni

Cahilim çok cahilim,Sen yolum ol!Sen sonum ol!

Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol! Dağlar kadar günahlarıma, bir avuç tövbe kırıntısı getirdim.

Sen derman ol şu volkanlarıma,Sensiz bir yürek ne kadar boş!

Affeyle Ya Rabbel alemin
amin !...

En son dileğim olan iş başvurum kabul edildi :21:
Şimdi de umarım iş yerindeki insanları ve işimi severimm :31:

Back
X