• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allahim beni su diş ve sac dertlerinden kurtar. Aminnnn :):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Huzur diliyorum Rabbim.
Şifa ile, iş ile, aile ve tanıdığım, tanıyacağım insanlar ile.. Bir ömür...

İş yerinde yine tatil olsunnnn ben yazlığa gideyimmm :32:

Gonlume gore olani nasip olsun...bu kafa karisikligiyla yasanmiyor ki yaa...halbuki uysa bana cikarsa at gozluklerini mutluluk yanibasimizda da..anlatamiyorumkiiii

Aşk aşk aşk aşk aşk ...
Güzel, sağlam bir ilişki.
Aşık olmak, çok sevmek ve çok sevilmek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adam gibi adam bulsam dahada gam yemiycem...

Allahımm Onunla hayırlı mutlu huzurlu br yuvammız olsunnn. Sen dilersen her şey olur Rabbimm. Bu cuma günü hürmetine sevdiklerin hürmetine dualarımızı kabul eyle. İsteyenlerede huzurlu mutlu sevgi aşk dolu yuvalar nasip eylee... Amin

Gonlume gore bi hayat bi es...mutluluk.. huzur....daha ne istiyimkiii....

Bi mucize olsada kpss ile yerlessem..uzaga cokkk uzaga gidip yeni bi hayat kursam..kendim bi basima...ama sanirim mucize olur....;(

Dilekten ziyade dua demeyi tercih ediyorum ben izniniz olursa.

Benim duamsa...

Bir mucize olmasini istiyorum Allah'im, ol de olsun ve yuvam bitmekten kurtulsun.

Bir hafta sonra da Kpss var, ayrilikti, bosanma asamasiydi derken adapte olup calisamadim hic. Bir mucize daha istiyorum senden. Sorular bildigim yerden gelsin, benim de bir isim olsun artik.

Bir es, bir is...

Ikisinden yana guldur yuzumu Allah'im...

atanmayi diliyorum of... ailemin inanci cok fazla ve bu beni tedirgin ediyor!! sinava 1 hafta var:( alan sinavina 22 gun:( o kadar eminler ki yaparsin bilmem ne.. olmuyo iste gecen yil olmadi yine olmayacak olumsuz dusununce de azar yiyorum bu aileleri anlamak mumkun degil

Yaa cok param olsun hep geziyim yada benimde sevicegim beni seven bi esim...cunku baska turlu yuzum gulmuyor..bende biktim asik suratla gezmekten...allahim duyyyy artik nolurrr duyda bi es nasip et gonlume gore......

gece gece haftalik burc yorumlarini okudum ve bi astrolog 3-4-5-6 temmuz surecinde pluton/gunes ten dolayi ters durumlar olabilir sıkıntılı gunler kpss de cumartesi gunu sinavda yine cok gizli olaylar donecek gecmis olsun demis al morak bozuklugu tavan yapti hayir seviyorum filan astrolijiyi de Allah bilecek sinav gunu ne olacagini moral bozmayin bari :((((

Back
X