• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Gerçekten mutlu olduğum yıllar vardı. Devam etmedi, geride kaldı hepsi. Tekrarı olmasa da benzeri mümkün olur umarımmm

..........

Dilerdim ki kim neyi neden söylüyor/yapıyor diye düşünmeden rahatça içimden geldiği gibi yaşayabileyim.
Suistimal edilmesin kimse...
Olmayacak bir şey dimi? Belki Rabbim nasip ederse bir kaç kişi.. Bunu dileyim ben en iyisi(hoş yine güvensizliği yenebilecek miyim bilmem ama, güvenince de fazla oluyor). Nefes alabileceğim bir dost ve aşk(eş). Sonra hayırlı çocuklar falan...
Bir de hayırlı gönlüme göre bir iş dileyip gideyim ben.

Çok iyi bir işim olsun istiyorum çok bekledim lütfen olsun artık allahımm,amin..
Bana yaşattığın bu güzel aşk ve hayat içinde şükürler olsun..

İç sıkıntımın geçmesini diliyorum.
Ve aradığım cevabı bulmayı, emin olmayı, gerekeni sorunsuzca yapabilmeyi.
Ve iş iş iş...

Lütfen ama lütfen ikimiz de mutlulukla bir karara varalım.
Sonunda bu iş olacaksa da, olmayacaksa da kimsenin canı yanmasın.

Sabah uyandigimda hic yasamadigim muhtesem bi mucizem olmali....ayy hadi insallahhhhh ;)

Bütün gün karşısındakinin kusurunu arayan onu kötüleyerek içini ferahlatan insanlara sukunet diliyorum.Umarım bünyelerindeki önlenemez kıskançlık duygusunu bir şekilde yenerler. Hem komik duruma düşmekten kurtulurlar hem de insanın enerjisini düşürmezler.

Allah'ım, dost görünen düşmanlardan koru!
Onları ıslah et.

Dünya barışı, anlayışlı insanlar, istediğim üni.yi ve bölümü kazanmak, karşıma hayırlı ve doğru insanların çıkması :) :)

Mutluluk,huzur istiyorum yaa cok bisey degillll ;(.........

ALLAH'im sifa diliyorum senden cok cok cok sifa. nolur duzeleyim artik nolur iki de bi hastalanmak istemiyorum.
yoruldum artik. Anneme ve tum sevdiklerime de oncelikle sifa ve huzur ver. gerisi bos cunku. (AMIN!)

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?:KK36:
Yeni Kategorimiz Makarnalar :KK56:
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı:kk77::KK9:
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

O'nun son sınavları. Ve geleceğimiz için önemli.
Sınavlarının güzel geçmesini , bir an önce mezun olmasını istiyorum.

Hayırlı güzel bir iş. Cesaret, güç, enerji, doğruyu yapmak...

Back
X