• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

inan izmitte bende öle bi dost istiyorum. gelin geldim buraya 3 eltim var ama resmiyim hepsiyle.
Eltilerinizle resmi olun zaten akrabaların hiçbiri fazla samimiyete gelmiyor ne yazıkki. Akraba= akbaba derler ya çok doğru bir sözmüş. Allah hepimize gerçek dostları versin diyelim o zaman. Tabi kaldılarsa :)

• Beğen
Reactions: gsx
arkadaşlar burası her konuda bizim dilek kutumuz olsun ve dileklerimizi,isteklerimizi buradan paylaşalım..gerçekleştiği zamanda yazalım...özel hayatınızla ilgili olabilir..kendinizle ilgili olabilir...ailenizle ilgili,arkadaşlarınızla ilgili vs.vs...olsun mu???istermisiniz???
haydi buyrun o zaman....
:enbuyukkk:

insekten034lj6zw71yc8yavt1.gif
[Q[/QUOTE]

ben sağlıklı hayırlı bebek diliyorum Rabbimden

Şu kalbimdeki sıkıntıyı al Rabbim..
Düşündüğüm gibi olmasın lütfen.

Eski azmimi sabrımı geri istiyorum. Bir yerden başlayabilmek için güç diliyorum..

Allahım sen bana sabır , dayanma gücü ver. Çevremdeki insanlara merhamet ver kalplerine iyilik ver. İnsanlar bu kadar kötü olamaz , olmamalı :KK61:

Bazı yorumları okuyunca çok üzüldüm gerçekten biz ne ara böyle bir toplum böyle insanlar haline geldik bilmiyorum ama haklısınız ikiyüzlü fesat fasit insan dolu etrafımız kalabalıklar içinde yalnızlaşıyoruz giderek Allah sonumuzu hayırlı etsin ben herkesin mutlu ve sağlıklı olmasını diliyorum bu yüzden :)

İçimden şükretmek geldi..
Daim et Rabbim, doğru da değilsem yönlendir ve doğruda kalmamı sağla...

Rabbim biliyorsun kalbimden geçeni.. İmkanım olsa ne çok isterim. Ne kadar güzel o mutluluk.
Bir rahat olsam, güzel şeyler olacak gibi ileride, tabi önce bir işim olsa, o olmadan olmuyor... Ama o insanlar her yerde, o fesat insanlar.
İnsanların her şeye laf etmelerinden, karışmalarından, boş yere günah almalarından da nefret ediyorum. Yalan yanlış bir sürü kurup düşünüyorlar kafalarının içinde, ama herkes aynı değil, böyle görmekten kurtulsalar keşke. En azından geleceğimde olmamalarını diliyorum, inşallah az ve öz insan olur... O kadar çekiyorum ki bu insanları geleceğimde de böylelerinin olması ihtimali çok yüksek. Düzgünce fikir vermekle her şeye laf etmek çok ayrı şeyler. Bir de, her dik başlı gözü kara, düşünmeyen biri değildir.
Güç ver Rabbim...

Su dizideki adam gibi birini bullsam var yaa...daha ne isterim adam gibi adam..esmer,konusmaa,ozguven,herseyi 10numara....esi ne sansli kadin...bizi bulmazki boylesiii ;(

Dogru duzgun insanlar eklemek istiyorum hayatima arkadas olarak. Verilen sevgiye de degere de degsinler, gerisi kolay. Bikmisim azicik deger gorunce tavri degisenlerden, ne oldugunu da ne yaptigini da sasiranlardan. Insanin da kalitelisi ve kalitesizi gayet var. Insallah zamanla kaliteli insanlarin cogalmasini istiyorum hayatimda.

Bir de su mevzuda hayirlisi neyse o olsun. O sahis hatasini ve neyi kaybettigini anlasin dilerim. Anlasin da, benden gecti, bari hayatinin bundan sonrasinda olacak insanlara duzgun olur belki. Kendi iyiligi ve insan iliskileri icin biraz insanlik ogrensin. Benimle olan ve harcanan iliskisi bunun bedeli olsun bari. :KK51:

Allah'ım.. Kötü niyetli insanları uzak tut benden, hayatımdan çıkardığım o malum insanları uzak tut, yaklaşamasınlar...
Kimsenin hırsıyla uğraşmak istemiyorum.. Allah'ım sen kötülüklerden koru.

Bir de.. Allah'ım hepinizi bildiği gibi yapsın, fazlası dilimden çıksın istemiyorum ama kalp kırıldı bir kere.. En azından anlaşılsın istiyorum, gerçekten, yürekten. Biten biri hayatıma giremez tekrar ama anlaşılmak da bunu gerektirmiyor zaten. Hoş bir değeriniz de kalmadı ama..
Uzun süre aklıma gelmiyor ama bazen canımı sıkıyor işte..

Kalp kıran kendileri, ama seni rahat gördüler mi sinirlenip sataşan da kendileri "ne kadar da kolayyy" diye(seni üzgün gördüklerinde rahat ediyorlar), kimin için kolay o kadar belli ki, benim hiç bir zaman kolay olmadı değer verdiğim insanı silmek, ama nasıl işinize gelirse, kırılgan biriyim zaten ama karar verdim mi de tam veririm, kaldıramazsam bir noktada tam biter, o noktadan sonra canım acısa da acıyı kaldırabilecek ama devam etmeyi kaldıramayacak bir durumdayımdır.
Allah'ım, gerçek bir dost nasip et.

Son düzenleme:
Back
X